Connect with us

Stiri despre telefoane

Vestea pe care o asteptam despre XIAOMI MI MIX 4

Published

on

XIAOMI MI MIX 4 este asteptat sa soseasca intr-un final si se pare ca de data aceasta, nu discutam numai despre zvonuri. Seria Mi MIX a fost intotdeauna una de lux si Xiaomi a pus tot ceea ce a avut mai bun pe aceste terminale.

Sa ne amintim putin de Mi Mix 1, cel lansat in noiembrie 2016. Practic, este telefonul cu care acest producator a confirmat si in acelasi timp, a surprins. Era un smartphone revolutionar pentru anul respectiv. Margini ale ecranului cu adevarat inguste, telefon fara difuzor (standard) pentru convorbiri, etc.

Vestea pe care o asteptam despre XIAOMI MI MIX 4

Din 2018 nu am mai avut parte de un Mi Mix, atunci aparea generatia a 3-a. Si acesta era destul de inedit, ecra genul de telefon mobil cu mecanism de glisare pentru a putea uiliza camera de selfie. Cred ca se mai vinde si acum, exista o versiune 5G cu pret foarte bun.

Advertisement

2019 nu ne-a adus niciun Mix, putem spune asta si despre 2020, daca nu ne uitam spre Mix Alpha, un telefon revolutionar dar care a ramas oarecum la stadiul de prototip. Astazi, aflam primele detalii legate de acest Xiaomi Mi Mix 4, telefon pe care-l asteptam in 2021.

xiaomi mi mix 4

Se pare ca a acest model a fost descoperit in codul sursa al platormei oficiale, asta putem spune si despre Mi Note 11. Noua generatie de Mix, ar urma sa fie lansata cu o camera de selfie amplasata sub display, tehnologie asemanatoare cu ceea ce vedem deja pe ZTE Axon 20 5G.

Initial, se spune ca primul Xiaomi ce ar folosi un astfel de display ar urma sa fie Mi 11 PRO, dar se pare ca nu este asa. Acesta va fi aproape identic cu Mi 11 standard, ceva imbunatatiri vor aparea la camerele foto si la partea de incarcare.

Advertisement

Alte specificatii tehnice nu se cunosc si este prematur sa facem speculatii. Ramane sa vedem daca cei de la Xiaomi vor proceda asa cum au facut cei de la ZTE. Mai exact, acestia au pus camera de selfie sub display, dar nu au dotat telefonul cu un procesor de ultima generatie.

La fel ar putea sa faca si Xiaomi cu Mi Mix 4. Asta ar insemna un pret ceva mai scazut si oricum, telefonul va atrage priviri si va avea parte de reclama gratuita, ma gandesc ca toate publicatiile de specialitate vor scrie despre el si il vor prezenta ca fiind ceva inedit.

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Anonim

    ianuarie 13, 2021 at 18:13

    Mai intai sa l vedem .Mi-aduc aminte ca anul trecut s a vorbit tot anul despre mi mix 4 si n a mai aparut sa nu patim si anul asta la fel .Am observat ca cei de la xiaomi dupa ce si-au scumpit terminale le intr -un mod accelerat in 2020 fac si multa propaganda la fiecare lansare si zvon .Oricum eu zic ca un xiaomi tot un xiaomi ramane pot ei sa l faca si din aur degeaba, eu personal m am cam plictisit de ei 95 la suta dintre ele arata la fel multa propaganda agresiva din partea lor .Sa nu uitam ca cei de la one plus le-au rupt capul cam in fiecare an si n au scos decat maxim 2-3 telefoane pe an ,iar xiaomi numai anul trecut cred c au scos vre o 30 de modele mai au putin si scot unul in fiecare zi .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des