baterie

Cel mai performant de pana acum – Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

Cel mai performant de pana acum - Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

Cel mai performant de pana acum – Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, acesta este numele celui mai dotat Xiaomi fabricat pana acum.

Cel mai performant de pana acum - Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

As merge si mai departe si as spune ca este si cel mai frumos, are capacul din spate fabricat din sticla transparenta si senzorul de amprente este ascuns sub display. Daca amintim si cei 8GB RAM plus 256GB ROM, ne rezulta in linii mari, diferentele fata de versiunea MI 8. Sa nu uitam ca astazi, 31.05.2018, cei de la Xiaomi au lansat 3 modele de telefoane mobile:

Toate aceste 3 modele sunt prevazute cu un display cu notch, deblocare faciala, autentificarea 3D asemanatoare cu cea de pe iPhone X este intalnita numai pe versiunea de top, Explore Edition.

Cel mai performant de pana acum - Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition este si primul telefon ce ruleaza sistemul de operare Android care suporta deblocarea faciala cu ajutorul laserului şi a camerei cu infrarosu. Exceptand varianta Mi 8 SE, telefoanele se bucura de Quick Charge 4.0+ si incarcare wireless.

Cel mai performant de pana acum - Xiaomi Mi 8 Explorer EditionXiaomi Mi 8 Explore Edition Hands on:

https://www.youtube.com/watch?v=6ow1jDAkE1s

La fel ca si Xiaomi Mi 8, Explorer este dotat cu un ecran de 6.21″, rezolutie 1080 x 2248 pixeli, tehnologie Super AMOLED si procesor Qualcomm Snapdragon 845. Este un panou cu 402 ppi, 83% raport intre suprafata frontala si display, Gorilla Glass si HDR10. Acumulatorul are o  capacitate de 3,000 mAh, mai mica fata de cea intalnita pe MI 8, adica 3400 mAh.

In afara de functiile si caracteristicile descrise anterior, dotarile sunt identice cu cele ale modelului Xiaomi Mi 8. Pretul este de aproximativ 600 USD.