Acasă Stiri despre telefoane

Android 13 beta ajunge pe Xiaomi 12 si 12 Pro cu MIUI 13

0

Android 13 a fost anuntat oficial chiar astazi de catre Google si iata ca cei de la Xiaomi nu au stat prea mult la discutii si deja ofera acesta actualizare importanta pe Xiaomi 12 si 12 Pro, interfata de utilizator fiind MIUI 13.

Dar mai sunt alte telefoane Xiaomi cu MIUI 13 si Android 12, ce inseamna asta? Asta inseamna ca acest producator vrea probabil sa faca utilizatorul sa creada ca in mod automat, interfata lor cu nr. 13 inseamna Android 13, ceea ce nu este cazul. Sa spunem ca este o mica confuzie?

android 13 xiaomi

Pana ne lamurim, un lucru este cert. Xiaomi 12 si 12 Pro pot fi actualizate la cea mai noua versiune a celui mai popular sistem de operare disponibil pentru telefoane. 12 primeste versiunea 13.0.4.0 TLCMIXM, 12 Pro pe cea MIUI 13.0.4.0 TLBMIXM. Este un update important, in jur de 4.23 GB.

Dar nu sariti sa-l instalati in cazul in care aveti aceste telefoane (este actualizare pentru versiunile globale), se pare ca numai o mica parte a posesorilor vor putea sa-l testeze. Si oricum, nu este recomandata instalarea unei variante beta, poate ar fi bine sa vedeti mai intai ce probleme sunt.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.