Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Noul Allview AVI cu interactiune vocala in limba romana

Published

on

Noul Allview AVI cu interactiune vocala in limba romana, este vorba despre un update major al acestei aplicatii. In cazul in care aveti un telefon compatibil (sunt 25 de terminale compatibile), puteti face update direct din Google Play.

Ce inseamna cu interactiune vocala in limba romana?

Este simplu! Tu intrebi ceva in limba romana, asistentul iti raspunde in acceasi limba. Mai mult de un raspuns, noul Allview AVI iti poate citi stirile si iti poate raspunde la intrebari!

Advertisement

Iata si doua exemple:

Mai jos, aveti comunicatul de presa:

Allview, introduce astăzi în Google Play o nouă versiune beta a asistentului vocal AVI, care va interacționa prin voce cu utilizatorul folosind noul algoritm TTS (Text to Speech) prin intermediul robotului de machine learning care antrenează asistentul vocal în dezvoltarea de conexiuni noi.

Advertisement

Această versiune, pusă la dispoziția utilizatorilor începând de azi, este una beta și se va afla într-un proces continuu de dezvoltare și adaptare la nevoile acestora. Sintetizarea vocală este în prezent foarte aproape de interpretarea unei voci umane și recunoaște peste 95% din cuvintele limbii române.

“În ultimul an am alocat resurse importante în pregătirea și dezvoltarea asistentului vocal AVI, în adaptarea acestuia la nevoile acute și în continuă schimbare ale utilizatorului. Vrem să oferim tuturor românilor dreptul la cea mai nouă tehnologie. Răspunsul la diverse întrebări din diferite domenii și citirea știrilor sunt funcții noi care vor eficientiza interacțiunea chiar și a părinților și copiilor noștri cu tehnologia viitorului”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Asistentul vocal AVI a fost lansat anul trecut, având inițial funcțiile de bază ale unui asistent vocal – apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text și WhatsApp, modificarea setărilor din telefon sau programarea întâlnirilor. Ulterior, AVI a înglobat funcții de asistent personal precum remindere, liste de cumpărături, calendar și informații de cultură generală.

Advertisement

AVI este updatat periodic cu funcționalități noi și poate fi accesat în prezent de peste 25 de terminale din gama Allview.

Mai multe detalii despre AVI pot fi găsite accesând pagina de prezentare AVI. Mai multe articole androidro.ro legate de Allview AVI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
5 Comments

5 Comments

 1. Anonim

  mai 31, 2018 at 13:37

  Bravo!

 2. Anonim

  mai 31, 2018 at 13:37

  Is curios cand vor lansa si update-uri pentru device-urile mai vechi

 3. Ioto14

  mai 31, 2018 at 16:39

  Ma bucur sa aud ca cei de la Allview kucreaza la chesti de genul acesta , in clip vocea suna putin a robot , dar cred ca o sa o rezelve destul de curand 😀

 4. Anonim

  mai 31, 2018 at 13:39

  Au schimbat vocea? Asta care e in clip e prea robotizata. E bine ca macar de AVI sa se mai ocupe si ei daca de alte update-uri nu.

 5. Geany

  mai 31, 2018 at 17:01

  E interesant, utilizez un telefon cu AVI si este destul de util in unele situatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des