Acasă Aplicatii telefoane Android

Google a ales cele mai bune aplicatii ale anului 2020

0

Google a publicat un top al celor mai bune aplicatii pentru telefoanele Android. Topul acesta se bazeaza pe activitatea utilizatorilor, dar si pe preferintele angajatilor companiei. Sunt mai multe categorii si am sa le prezint in cele ce urmeaza, impreuna cu un link de descarcare.

Si ne putem gandi ca nu avem de ce sa ne teme la instalare, au fost verificate inainte, nu ne vor bombarda cu reclame direct in interfata telefonului si ar trebui sa fie securizate si bine optimizate pentru toate telefoanele.

Cele mai bune aplicatii ale anului 2020

Cea mai buna aplicatie aleasa de Google in 2020, se numeste Loona. Poate fi instalata gratuit, dar exista anumite facilitati pentru care ar trebui sa platim daca ne dorim un acces complet.

Loona este o aplicatie care te ajuta se te deconectezi dupa o zi stresanta si te relaxeaza inainte de somn. Da, este o aplicatie mai putin obisnuita, dar se pare ca a prins la public. Poate sa-ti redea sunete linistitoare, iti spune povesti si te ajuta sa adormi mai usor, chiar te pregateste emotional pentru asta!

Daca cei de la Google au decis ca aceasta este cea mai buna aplicatie a anului, asa sa fie! Continuam cu acest top si descoperim care sunt cele mai utile aplicatii pe care ar trebui sa le utilizam in fiecare zi.

Printre ele, asa cum ne asteptam, intalnim aplicatia ZOOM, nicio surpriza aici si nici nu mai are rost sa pun link catre ea. A fost folosita foarte intens pe parcursul acestui an si probabil ca este prezenta deja pe toate telefoanele.

Wisk este o aplicatie care te ajuta sa-ti faci propria carte de bucate, Pattern te va ajuta sa te cunosti mai bine, in cazul in care doresti sa-ti faci un jurnal va trebui sa instalezi aplicatia Grid Diary, Calmaria este o alta unealta pentru relaxare. Google mizeaza mult pe relax…

Dar ne arata si topul aplicatiilor pentru distractie, sa nu ne plictisim dupa atata relaxare. VITA te va ajuta sa editezi profesional pe telefon diverse clipuri video, daca vrei sa ai o noua infatisare vei instala Reface, despre Dolby ON am scris un articol dedicat, Disney + nu cred ca are nevoie de prea multe prezentari iar pentru editare foto pe telefon, Google ne recomanda Bazaart.

Ce alte aplicatii ne mai recomanda Google sa instalam pe telefoanele noastre cu Android? Tayasui Sketches te va ajuta sa faci desene in stilul celor facute cu pensula sau cu creionul, Paperless Post Flyer iti sta la dispozitie cand trebuie sa realizezi invitatii pentru diverse evenimente.

Cappuccino este o aplicatie prin intermediul careia te poti inregistra audio si poti partaja inregistrarile, Explorest iti va arata o serie de fotografii super reusite si iti va spune unde au fost ele capturate. Acestea sunt cateva dintre aplicatiile pe care Google considera ca ar trebui sa le avem instalate pe telefoane. Noi nu putem sa-i contrazicem 😉

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.