Connect with us

Stiri despre telefoane

A murit celebrul prezentatorul TV Jerry Springer, avea 79 de ani

Published

on

A murit celebrul prezentatorul TV Jerry Springer, avea 79 de ani – Prezentatorul TV american cunoscut pentru interviurile sale directe și neconvenționale, a decedat la vârsta de 79 de ani. Potrivit BBC și The Guardian, familia sa a confirmat vestea tristă și a dat publicității un comunicat în care l-au descris pe Springer ca fiind o persoană capabilă să se conecteze cu oamenii, indiferent de contextul social sau politic.

Înainte de a deveni cunoscut pentru emisiunile sale TV, Springer a lucrat ca reporter politic și comentator, iar într-un moment al carierei sale a fost chiar primar al orașului Cincinnati și consilier de campanie al lui Robert F. Kennedy. Cu toate acestea, stilul său non-conformist de a aborda subiecte controversate și de a-i intervieva pe oaspeții săi l-au transformat într-un adevărat simbol al televiziunii americane.

A murit celebrul prezentatorul TV Jerry Springer, avea 79 de ani

Publicistul lui Springer a confirmat pentru BBC că prezentatorul a murit în liniște în casa sa din Chicago, iar familia sa a declarat că moartea sa este o pierdere imensă, dar amintirea sa va rămâne vie și va continua să inspire pe toți cei care l-au cunoscut.

Advertisement

Jerry Springer a fost un prezentator de televiziune american, nascut pe 13 februarie 1944 in Londra, Anglia. A crescut intr-o familie de evrei care a emigrat in SUA cand Jerry era inca mic. A absolvit Universitatea Northwestern cu o diploma in stiinte politice si drept si si-a inceput cariera in politica, devenind primar al orasului Cincinnati si apoi consilier de campanie al lui Robert F. Kennedy.

Springer a devenit cunoscut publicului larg datorita emisiunii sale TV cu acelasi nume, “The Jerry Springer Show”, care a fost difuzata timp de peste 27 de ani, de la debutul sau in 1991 pana la ultima sa difuzare in 2018. Emisiunea a fost renumita pentru subiectele sale controversate, invitati excentrici si stilul direct si uneori brutal de a-i intervieva pe acestia.

Un simbol al televiziunii americane si a fost adesea criticat pentru promovarea unui tip de divertisment ieftin si pentru exploatarea problemelor personale si sociale ale oamenilor in scopul de a atrage audienta. Cu toate acestea, el a afirmat mereu ca emisiunea sa este doar o oglinda a societatii americane si a problemelor sale.

Advertisement

In afara de emisiunea sa TV, Springer a avut o cariera lunga si diversa in televiziune, lucrand ca reporter politic, prezentator al unor emisiuni de talk-show si chiar ca actor in unele filme si seriale TV. De-a lungul carierei sale, a castigat mai multe premii Emmy pentru munca sa in televiziune.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des