Connect with us

A murit celebrul prezentatorul TV Jerry Springer, avea 79 de ani – Prezentatorul TV american cunoscut pentru interviurile sale directe și neconvenționale, a decedat la vârsta de 79 de ani. Potrivit BBC și The Guardian, familia sa a confirmat vestea tristă și a dat publicității un comunicat în care l-au descris pe Springer ca fiind o persoană capabilă să se conecteze cu oamenii, indiferent de contextul social sau politic.

Înainte de a deveni cunoscut pentru emisiunile sale TV, Springer a lucrat ca reporter politic și comentator, iar într-un moment al carierei sale a fost chiar primar al orașului Cincinnati și consilier de campanie al lui Robert F. Kennedy. Cu toate acestea, stilul său non-conformist de a aborda subiecte controversate și de a-i intervieva pe oaspeții săi l-au transformat într-un adevărat simbol al televiziunii americane.

A murit celebrul prezentatorul TV Jerry Springer, avea 79 de ani

Publicistul lui Springer a confirmat pentru BBC că prezentatorul a murit în liniște în casa sa din Chicago, iar familia sa a declarat că moartea sa este o pierdere imensă, dar amintirea sa va rămâne vie și va continua să inspire pe toți cei care l-au cunoscut.

Jerry Springer a fost un prezentator de televiziune american, nascut pe 13 februarie 1944 in Londra, Anglia. A crescut intr-o familie de evrei care a emigrat in SUA cand Jerry era inca mic. A absolvit Universitatea Northwestern cu o diploma in stiinte politice si drept si si-a inceput cariera in politica, devenind primar al orasului Cincinnati si apoi consilier de campanie al lui Robert F. Kennedy.

Springer a devenit cunoscut publicului larg datorita emisiunii sale TV cu acelasi nume, “The Jerry Springer Show”, care a fost difuzata timp de peste 27 de ani, de la debutul sau in 1991 pana la ultima sa difuzare in 2018. Emisiunea a fost renumita pentru subiectele sale controversate, invitati excentrici si stilul direct si uneori brutal de a-i intervieva pe acestia.

Un simbol al televiziunii americane si a fost adesea criticat pentru promovarea unui tip de divertisment ieftin si pentru exploatarea problemelor personale si sociale ale oamenilor in scopul de a atrage audienta. Cu toate acestea, el a afirmat mereu ca emisiunea sa este doar o oglinda a societatii americane si a problemelor sale.

In afara de emisiunea sa TV, Springer a avut o cariera lunga si diversa in televiziune, lucrand ca reporter politic, prezentator al unor emisiuni de talk-show si chiar ca actor in unele filme si seriale TV. De-a lungul carierei sale, a castigat mai multe premii Emmy pentru munca sa in televiziune.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *