Acasă Stiri Android Si Noutati Cele mai bune baterii reincarcabile pentru GoPro Hero 4

Cele mai bune baterii reincarcabile pentru GoPro Hero 4

0

De cand a aparut prima serie de camere de actiune GoPro, lumea a inceput sa aprecieze din ce in ce mai mult aceste dispozitive. Calitatea camerelor GoPro si dimensiunile compacte s-au dovedit a fi un succes major. Pana in prezent au aparut multe variante de GoPro, fiecare cu tehnologii noi si inovatoare.

Cel mai mare avantaj al camerelor GoPro este factorul loc compact. Sunt usor de transportat si la fel de usor de utilizat. Cu un simplu ham sau un suport, camerele GoPro pot fi atasate pe casca, piept, mana, bicicleta, masina si in multe alte locuri din care puteti surprinde imagini uimitoare. Singurele preocupari sunt legate de rezistenta bateriei GoPro si de spatiul suficient de stocare.

Bateriile GoPro afetermarket sunt bune?

Fara prea multe discutii, da! Bateriile GoPro Hero 4 aftermarket reprezinta o optiune decenta din mai multe motive. Primul motiv ar fi pretul, pentru ca bateriile vandute de GoPro sunt destul de scumpe. De asemenea, bateriile aftermarket pot avea si o capacitate putin mai mare, un lucru foarte util. Nu in ultimul rand, achizitionarea unui pachet realizat din doua sau trei baterii GoPro Hero 4 si un incarcator dublu sau triplu poate sa va ajute sa economisiti o gramada de bani. Singura dvs preocupare este sa va asigurati ca bateriile achizitionate ulterior se potrivesc. Cei de la GoPro au prostul obicei de a folosi baterii diferite pentru fiecare model de camera Hero.

Pentru a face lucrurile si mai complicate, unele baterii pentru un anumit model ar putea sa nu functioneze cu o anumita versiune de firmware. Totusi, astazi va prezentam o lista de baterii diferite pentru GoPro Hero 4, pe care le puteti gasi pe site-urile online in 2017.

Cele mai bune baterii GoPro Hero 4 reincarcabile!

Incarcator dublu Widjit + doua baterii GoPro Hero 4

Widjit ofera un pachet excelent pentru camera Hero 4. Are un pret foarte scazut, chiar si in comparatie cu alti acumulatori aftermarket si ofera o calitate foarte buna. Pachetul include doua baterii GoPro Hero 4 cu o capacitate de 1160 mAh care nu au efect de memorie. De asemenea, este inclus si incarcatorul dublu, care incarca ambele baterii simultan. Poate ca nu vor rezista ca o baterie GoPro originala, insa trebuie sa tinem cont ca pretul acestui pachet este mai mic decat o singura baterie GoPro Hero 4 originala.

cele mai bune baterii reincarcabile pentru gopro hero 4

Baterii Smartree pentru GoPro Hero 4

Pachetul Smartree este si el o varianta buna. In interiorul pachetului veti gasi un adaptor pentru priza, un incarcator cu trei cai si doua baterii GoPro. Ca bonus, producatorii au inclus si un adaptor de incarcare pentru masina. Fiecare baterie are o capacitate de 1290 mAh, care ofera performante fiabile. Pentru a usura vizualizarea nivelului de incarcare, incarcatorul are LED-uri. Producatorii au inclus o garantie de 3 ani pentru produs, o perioada buna.

Nu sunt multe aspecte negative ale acestui pachet, doar faptul ca unii utilizatori se plang ca bateriile nu rezista la fel de mult ca cele originale GoPro si ca acestea se incalzesc mai mult.

Acumulator GoPro Hero 4 cele mai bune baterii reincarcabile pentru gopro hero 4
Acumulator GoPro Hero 4

 

Bateriile originale GoPro

Acesta este acumulatorul original de la GoPro. Acest lucru inseamna ca este garantata compatibilitatea cu GoPro Hero 4 si ofera acelasi nivel de calitate ca si bateria cu care a venit camera de actiune in pachet. Modelul are o capacitate de 1160 mAh si functioneaza numai cu Hero 4 Silver si Black. Modelul nu include un incarcator, dar functioneaza cu cele aftermarket.

Exista cateva rapoarte care arata ca bateria nu dureaza atata timp cat bateria inclusa impreuna cu camera video sport. Cu toate acestea, nu este o mare problema. Cel mai mare dezavantaj este pretul. Bateriile pentru GoPro Hero 4 aftermarket sunt mult mai accesibile, insa cei care doresc sa foloseasca numai produse originale GoPro vor trebui sa plateasca mai mult.

GoPro Hero 4 cele mai bune baterii reincarcabile pentru gopro hero 4
Baterie GoPro Hero 4

Pachet de doua baterii GoPro Sharkk

Pachetul de la Sharkk pentru Hero 4 este o optiune excelenta pentru cei care detin o astfel de camera. Kitul vine cu doua baterii reincarcabile de 1160 mAh si un incarcator dual alimentat cu ajutorul unui cablu USB. Producatorii ofera o garantie de un an pentru aceste baterii.

Pentru pretul cerut, pachetul ofera o valoare decenta. Ceea ce unii vor observa este faptul ca bateriile nu se vor incarca la fel de repede daca folositi incarcatorul in compartie cu incarcarea direct in camera video sport. Pentru o incarcare decenta, incarcatorul trebuie conectat la un USB mai puternic.

Baterii FlyHi pentru camera Hero 4

Bateria FlyHi pentru GoPro Hero 4 este o alternativa decenta pentru bateriile originale. Este o baterie destul de ieftina si spre deosebire de cele standard care au o capacitate de 1160 mAh, aceasta versiune este o baterie de 1220 mAh cu o putere de 3,85 volti. Este o baterie litiu-ion, cu un ciclu de viata lung si fara efect de memorie. Producatorii ofera o garantie de doi ani, care este destul de impresionanta, deoarece in general se ofera doar un an.

Lucruri de tinut minte despre bateriile GoPro Hero 4

De obicei, un pachet de doua sau trei baterii reincarcabile pentru o camera GoPro, aftermarket, il veti la un pret mult mai mic decat variantele originale. La inceput acest lucru pare grozav, dar exista si unele compromisuri. Unele baterii tind sa se incalzeasca mai mult decat cele originale. Al doilea compromis este faptul ca, in destul de multe cazuri, bateriile aftermarket nu au o durata de utilizare foarte mare. Cu toate acestea, au costat o treime din pretul unei baterii originale, astfel incat devine mai profitabil.

Un ultim lucru pe care trebuie sa il luati in considerare este ca bateriile pentru un model nu se potrivesc cu alt model de camera. De asemenea, in unele cazuri, GoPro au incercat sa scoata tot mai multe actualizari software care au facut camerele sa nu mai functioneze cu baterii aftermarket. Totusi, producatorii au reusit sa faca baterii care sa evite toate aceste lucruri.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here