Connect with us

Stiri despre telefoane

OnePlus 12, veteranul companiei si telefon de top

Published

on

OnePlus 12, veteranul companiei si telefon de top

OnePlus 12, veteranul companiei si telefon de top, practic va face parte din seria cu care producatorul a devenit celebru in acest domeniu. Si sa nu uitam cata atentia a atras primul telefon al lor, acel flagship care venea cu un raport imbatabil intre pret si specificatii.

Din pacate, chiar daca telefoanele lor sunt usor mai accesibile fata de concurenta, nu pot spune ca isi pastreaza acea denumire de “best buy”. Au crescut si ei preturile destul de mult, practic s-au aliniat standardelor si pretentiilor actuale. OnePlus 12 ar urma sa soseasca in prima parte a anului 2024.

OnePlus 12, veteranul companiei si telefon de top

OnePlus 12 va pastra probabil estetica modelului anterior, cu mici ajustari. De exemplu, brandingul Hasselblad, asociat cu camera telefonului, va fi mutat pe lateral. Acest lucru sugereaza ca producatorul nu vrea sa schimbe prea multe in ceea ce a functionat deja bine pentru ei. Asa procedeaza si competitia!

Advertisement

OnePlus 12 si informatii preliminare

Informatiile preliminare indica faptul ca OnePlus 12 va fi echipat cu un chipset Snapdragon 8 Gen 3, 16 GB de memorie RAM si 256 GB spatiu de stocare. Exista si zvonuri despre un model cu 24 GB de RAM care ar putea fi lansat anul viitor. Ecranul va ramane la fel ca la modelul anterior, un panou AMOLED de 6.7 inch cu rezolutie QHD+ si rata de reimprospatare de 120 Hz, posibil curbat.

OnePlus 12, veteranul companiei si telefon de top

Unul dintre aspectele care ar putea sa difere fata de modelul anterior este capacitatea bateriei. Se vorbeste despre un acumulator de 5.400mAh, o crestere fata de standardul actual de 5.000mAh. Acest lucru ar putea sa ofere o autonomie de doua zile la o singura incarcare, ceea ce ar fi un avantaj semnificativ.

OnePlus 12 va mentine probabil tehnologia actuala de incarcare rapida de 100W, impreuna cu incarcarea wireless de 50W. Desi exista tehnologii de incarcare mai rapide in portofoliul BBK, compania mama, acestea nu vor fi probabil implementate, in special din cauza restrictiilor din America de Nord.

Advertisement

Va rula cel mai probabil pe OxygenOS 14, care este in prezent in faza beta, un Android 14, care nu aduce schimbari majore fata de versiunea anterioara. Cu toate acestea, OxygenOS 14 va include imbunatatiri la nivel de design si functionalitate, cum ar fi noi tonuri de apel si optiuni de personalizare a ecranului de blocare.

Telefonul ar putea sa beneficieze de imbunatatiri semnificative pe partea de camere. Se asteapta introducerea unei lentile telefoto de 64MP care va oferi un zoom optic de 3x. Camera principala de 50MP va primi un upgrade, desi detaliile sunt inca neclare.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des