Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Cele Mai Bune Imagini De Fundal Pe Android – Aplicatie

Cele Mai Bune Imagini De Fundal Pe Android – Aplicatie

0

Cele Mai Bune Imagini De Fundal Pe Android – Aplicatie

Am dat intamplator in Google Play de o aplicatie pe care o consider interesanta si pe care o folosesc personal. Este vorba de Galaxy S5 Wallpapers, o aplicatie gratuita. Denumirea ei te poate induce putin in eroare deoarece duce cu gandul la imagini de fundal speciale pentru Galaxy S5, dar de indata ce o vei instala vei descoperi ca de fapt ofera o gramada de imagini de fundal pe care le gasesti instalate pe cele mai in voga telefoane ale momentului.

Vei avea la dispozitie imagini wallpaper stock pe care le gasesti  pe telefoane precum Samsung, LG, HTC, iPhone, OPPO, Sony, Motorola, CyanogenMod, etc

3 Cele Mai Bune Imagini De Fundal Pe Android - Aplicatie

Aplicatia este structurata pe mai multe categorii precum STOCK, FAVORITE, LATEST sau BROWSE. Daca veti intra in categoria BROWSE, o sa intalniti imaginile de fundal impartite pe rezolutii in functie de modelul telefonului.

1 Cele Mai Bune Imagini De Fundal Pe Android - Aplicatie

De acolo, alegeti rezolutia dorita si selectati imaginea pe care vreti sa o setati ca wallpaper. Veti avea nevoie de o conexiune la internet deoarece imaginea se va descarca de pe server si se va instala automat pe tot ecranul.

Galaxy S5 Wallpapers este o aplicatie curata, fara reclame. DESCARCA APLICATIA

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here