Cele Mai Bune Imagini De Fundal Pe Android – Aplicatie

Cele Mai Bune Imagini De Fundal Pe Android – Aplicatie

Am dat intamplator in Google Play de o aplicatie pe care o consider interesanta si pe care o folosesc personal. Este vorba de Galaxy S5 Wallpapers, o aplicatie gratuita. Denumirea ei te poate induce putin in eroare deoarece duce cu gandul la imagini de fundal speciale pentru Galaxy S5, dar de indata ce o vei instala vei descoperi ca de fapt ofera o gramada de imagini de fundal pe care le gasesti instalate pe cele mai in voga telefoane ale momentului.

Vei avea la dispozitie imagini wallpaper stock pe care le gasesti  pe telefoane precum Samsung, LG, HTC, iPhone, OPPO, Sony, Motorola, CyanogenMod, etc

3

Articolul continua dupa reclama:

Aplicatia este structurata pe mai multe categorii precum STOCK, FAVORITE, LATEST sau BROWSE. Daca veti intra in categoria BROWSE, o sa intalniti imaginile de fundal impartite pe rezolutii in functie de modelul telefonului.

CITESTE SI:  TOP 10 aprilie 2017, cele mai bune aplicatii Android

1

De acolo, alegeti rezolutia dorita si selectati imaginea pe care vreti sa o setati ca wallpaper. Veti avea nevoie de o conexiune la internet deoarece imaginea se va descarca de pe server si se va instala automat pe tot ecranul.

Galaxy S5 Wallpapers este o aplicatie curata, fara reclame. [button color=”red” size=”medium” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.servtified.galaxys4wallpapers” target=”blank” ]DESCARCA APLICATIA[/button]

 

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

HTC One M9 Pret, Specificatii Si Comparatie Cu M8

HTC One M9 Pret, Specificatii Si Comparatie Cu M8 “Fii pe faza,...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *