Acasă Stiri Android Si Noutati Cele mai noi drone lansate de catre cei de la Hubsan

Cele mai noi drone lansate de catre cei de la Hubsan

0

In aceste zile, dronele umplu titlurile tuturor site-urilor de specialitate, la fel de des cum umplu si cerul. De la drone militare utilizate pentru bombardarea unor obiective, la drone care expedieaza pachete in inchisori sau drone care urmaresc anumite persoane, toate sunt folosite in scopuri nu tocmai potrivite. Insa, dronele pot fi si niste dispozitive extrem de utile si distractive. Multe drone vin cu camere de filmat integrate, iar altele iti permit sa montezi camere video sport. Cert este, ca acum puteti gasi in magazine drone potrivite pentru nevoile fiecaruia.

Hubsan este un brand foarte cunoscut ce fabrica drone. Modelele lor cele mai de succes au fos Hubsan X4 H107L / H107C. Astazi insa va vom prezenta ultimele doua drone lansate de catre acestia: Hubsan x4 H501A Air Pro si Hubsan x4 H507A. Acestea au preturi relativ mici in comparatie cu concurenta, insa performante si caracteristici de top.

Hubsan x4 H501A Air Pro
Hubsan X4 Air Pro H501A Quadcopter va scrie cu siguranta un nou capitol in evolutia dronelor. Calitatea constructiei este foarte buna, si la fel ca si in cazul dronelor anterioare 501S si 501C va rezista cu brio la cateva accidente.

Datorita sistemului de pozitionare prin GPS, drona Hubsan H501A prezinta cateva caracteristici de zbor foarte interesante, cum ar fi: modul follow-me, modul orbita (se invarte in cerc) si posibilitatea de a patrula intre anumite waypoint-uri stabilite de catre dvs. In partea frontala a dronei veti gasi o camera de filmat si fotografiat cu o rezolutie 1080P (Full HD) cu ajutorul careia veti captura imagini de buna calitate.

Cele mai noi drone lansate de catre cei de la Hubsan

H501A Air Pro este o drona ce poate fi controlata atat cu ajutorul unui smartphone prin intermediul unei aplicatii dedicate, dar si cu un controller cu FPV.

Conform specificatiilor oficiale, aceasta drona are o baterie de 2700 mAh ce va permite un zbor de maxim 20 de minute.

Specificatii tehnice:
– Sistem de pozitionare prin GPS
– Control prin intermediul unei aplicatii Android sau iOS
– Multiple moduri de zbor: Follow me, Orbit, Waypoint
– Decolare automata
– Intoarcere la locul de decolare prin apasarea unei simple taste
– Intoarcere la locul de decolare in cazuri de urgenta
– Camera cu o rezolutie 1080P
– Transmitere a imaginilor in timp real prin WiFi
– Autonomie – 20 de minute
– Baterie – 2700 mAh

Hubsan x4 H507A
Celalalt nou model lansat de catre producatorul Hubsan este H507A Pro Star, drona ce aduce noi caracteristici fata de predecesoarele modele. Vorbim aici despre un modul GPS integrat, conectivitate WiFi si modul de Orbitare.

Hubsan H507A poate inregistra imagini la o rezolutie 720P precum si sa transmita imagini prin FPV la aceeasi rezolutie – lucru destul de impresionant daca luam in considerare pretul mic la care este comercializata drona.

Cele mai noi drone lansate de catre cei de la Hubsan

Noul sistem de pozitionare GPS ii permite dronei sa zboare intre waypoint-uri setate de dvs, poate orbita in jurul unor obiecte, poate sa va urmareasca sau sa isi mentina pozitia si, in mod automat sa se intoarca acasa prin apasarea unui singur buton de pe controller, sau cand drona iese din raza de zbor.

Drona Hubsan H507A vine cu o baterie de 550 mAh care va permite un zbor de aproximativ 10 minute.

Specificatii tehnice:
– Sistem de pozitionare prin GPS
– Control prin intermediul unei aplicatii Android sau iOS
– Multiple moduri de zbor: Follow me, Orbit, Waypoint
– Decolare automata
– Intoarcere la locul de decolare prin apasarea unei simple taste
– Intoarcere la locul de decolare in cazuri de urgenta
– Camera cu o rezolutie 720P
– Transmitere a imaginilor in timp real prin WiFi, la o rezolutie 720P
– Autonomie – 10 de minute
– Baterie – 550 mAh

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here