Connect with us

Telefoane Chinezesti

Cele mai vandute produse de pe gearbest, coduri si reduceri

Published

on

Unul dintre cele mai mari magazine online din lume, gearbest.com, revine cu o noua campanie de reduceri. Este o pagina intreaga de produse cu preturi ce par a fi reduse si in plus, sunt cateva coduri de reducere pentru telefoanele Redmi 8 si Redmi 8A, cele mai accesibile modele din noua generatie Redmi.

Incepem cu aceste telefoane, iata mai jos codurile de reducere si ofertele:

  • Redmi 8/ 3GB+32 GB (albastru) – cupon GBREDMI801
  • Redmi 8/ 3GB+32 GB (negru) – cupon GBREDMI802
  • Redmi 8/ 2GB+32 GB (negru) – cupon GBRMI8A01
  • Redmi 8A/ 2+32 GB (albastru) – cupon GBRMI8A02

Acum, ne referim putin la pagina campaniei, sunt prezentate acolo cele mai populare si cele mai vandute telefoane mobile din oferta gearbest.com. Nu sunt numai terminale mobile, gasim si drone, accesorii, imprimante 3D, tablete cu Android, casti in-ear cu Bluetooth, ceasuri inteligente, TV Box-uri, proiectoare, aspiratoare, etc.

Toata oferta, poate fi vazuta AICI. Interesant ca apar iarasi depozitele din Europa, magazinul ne promite ca produsele vin in numai 5 zile si nu platim taxe suplimentare. Preturile sunt dela explimate in moneda noastra.

Advertisement

Printre depozitele din UE, am vazut Franta, Spania, Cehia, dar si Germania. Poate intr-o zi, vor veni si in Romania! Pana atunci, aceste oferte pot fi vazute AICI.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Alin

    octombrie 25, 2019 at 10:12

    Pacat ca au renuntat la acel COD ,adica plata la livrare. Probabil si-au cam luat țepe ..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des