Acasă Telefoane Chinezesti Cele mai vandute produse de pe gearbest, coduri si reduceri

Cele mai vandute produse de pe gearbest, coduri si reduceri

1

Unul dintre cele mai mari magazine online din lume, gearbest.com, revine cu o noua campanie de reduceri. Este o pagina intreaga de produse cu preturi ce par a fi reduse si in plus, sunt cateva coduri de reducere pentru telefoanele Redmi 8 si Redmi 8A, cele mai accesibile modele din noua generatie Redmi.

cele mai vandute produse de pe gearbest, coduri si reduceri

Incepem cu aceste telefoane, iata mai jos codurile de reducere si ofertele:

  • Redmi 8/ 3GB+32 GB (albastru) – cupon GBREDMI801
  • Redmi 8/ 3GB+32 GB (negru) – cupon GBREDMI802
  • Redmi 8/ 2GB+32 GB (negru) – cupon GBRMI8A01
  • Redmi 8A/ 2+32 GB (albastru) – cupon GBRMI8A02

Acum, ne referim putin la pagina campaniei, sunt prezentate acolo cele mai populare si cele mai vandute telefoane mobile din oferta gearbest.com. Nu sunt numai terminale mobile, gasim si drone, accesorii, imprimante 3D, tablete cu Android, casti in-ear cu Bluetooth, ceasuri inteligente, TV Box-uri, proiectoare, aspiratoare, etc.

cele mai vandute produse de pe gearbest, coduri si reduceri

Toata oferta, poate fi vazuta AICI. Interesant ca apar iarasi depozitele din Europa, magazinul ne promite ca produsele vin in numai 5 zile si nu platim taxe suplimentare. Preturile sunt dela explimate in moneda noastra.

Printre depozitele din UE, am vazut Franta, Spania, Cehia, dar si Germania. Poate intr-o zi, vor veni si in Romania! Pana atunci, aceste oferte pot fi vazute AICI.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here