baterie

Aplicatia WeVeed, alternativa romaneasca la YouTube?

Aplicatia WeVeed, alternativa romaneasca la YouTube?

Aplicatia WeVeed, despre ea voi scrie cateva cuvinte in acest articol. Este noua, aparuta in august 2019, disponibila gratuit in Google Play, versiune si pentru PC (website) si poate cel mai important aspect, este o aplicatie gratuita.

Am descoperit-o de curand si cred ca vrea sa fie o alternativa la YouTube, insa o alternativa de calitate. Pare ceva serios si profi facut, cel putin asa mi-a lasat mie impresia dupa o scurta perioada in care am utilizat-o.

Aplicatia WeVeed, alternativa romaneasca la YouTube?

Este greu sa aduci pe piata o alternativa la YouTube, probabil este gresit sa credem ca aplicatia WeVeed vrea sa concureze cu platforma celor de la Google. Insa, aici veti gasi numai clipuri in limba romana, impartite pe categorii si cel mai important aspect, materialul este de calitate.

Aplicatia WeVeed, alternativa romaneasca la YouTube?

Gasiti si subiecte legate de tehnologie, moda, tutoriale, stiri, travel, gaming, cooking, tech, muzica, etc. Categoriile le veti gasi in partea dreapta, asta in cazul in care accesati platforma direct de pe PC. Aplicatia pentru telefon, poate fi instalata de AICI.

Dupa instalare, va trebui sa-ti faci un cont, sa-ti alegi un nume de utilizator si apoi, sa specifici din ce categorie vrei sa faci parte. Creator de continut sau consumator de continut. Daca faci parte din prima categorie, trebuie sa stii ca toate clipurile pe care le incarci, vor trece printr-o metoda de validare.

Aplicatia WeVeed

Aplicatia WeVeed

Oricum, pare ceva interesant. Ramane de vazut daca va prinde la public si spun asta deoarece pentru moment, nu par a fi prea multe clipuri incarcate si nici foarte multi utilizatori. Iata si ce spun cei ce au dezvoltat aceasta platforma:

“WeVeed este o aplicație de video sharing ce livreaza, într-un mod dinamic și ușor de consumat, conținutul video prezent pe platforma. Gasesti cu un singur click ultimele episoade relevante pentru categoriile tale de interes. Creațiile tale vor fi expuse în 3 secțiuni importante ale platformei: Canal General, Canal Nișat și Descopera.”

Cam atat despre aceasta aplicatie, mi-am facut din curiozitate un cont de producator (Androidro), voi incarca un clip video si sa vedem ce succes va avea.