Acasă Stiri despre telefoane

Cele mai WOW clipuri! 7680fps cu Huawei MATE 30 PRO!

1

7680fps cu Huawei MATE 30 PRO! Primul telefon din lume capabil sa filmeze in acest mod si daca nu ma insel, singurul pana acum.

Ce inseamna o filmare la 7680fps? FPS = Frames Per Second sau daca vreti si in romana = Cadre Pe Secunda. Adica, numarul de imagini capturate intr-o secunda!

Dar cum reuseste un telefon mobil sa captureze 7680 de imagini intr-o singura secunda? Pare incredibil pana la urma. Totul se face din softul telefonului si trebuie sa stim ca de fapt, telefonul nu filmeaza mai mult de o secunda in acest mod. Dar magia se intampla fix in secunda respectiva.

Telefon testat prin programul Orange Smartphone Tester

Apoi, cu ajutorul softului, acea secunda este lungita pana la 33 de secunde. Ca si cum ai trage de un elastic si dintr-un centimetru, poti face 15cm.

Calitatea nu este chiar de invidiat, maxim HD 720p si pentru rezultate cat mai bune, trebuie filmat langa o sursa de iluminare mai puternica sau chiar afara.

Nici nu iti va iesi din prima, eu am facut cateva incercari nereusite pana la rezultatele de mai jos. Problema este ca el captureaza numai o secunda si fix in secunda aia, trebuie sa te sincronizezi si tu.

7680fps cu Huawei MATE 30 PRO

Iata cum se procedeaza:

Se porneste aplicatia de camera, se selecteaza “mai multe”, apoi alegem “incetinire”. Ca optiuni, avem 5X (120fps) si maxim 7680fps (250x).

Apoi se va deschide acest mod si observam ca in centrul ecranului, apare un patrat. Subiectul filmat va trebui incadrat in acel patrat. Filmarea nu va incepe automat dupa apasarea butonului de record. Aplicatia va detecta miscarea si va porni automat.

Automat se va opri dupa inregistrare, aceasta nu dureaza mai mult de o secunda. Telefonul va incepe procesarea care va dura si ea in jur de 30 de secunde, apoi inregistrarea va aparea in galerie.

Este o functie super interesanta si buna atunci cand vrei sa-ti impresionezi prietenii sau sa-ti alungi plictiseala. Nu cred este genul de optiune pe care sa o folosesti zilnic, dar este acolo.

Iata si clipurile, 2 la numar:

7680fps cu Huawei MATE 30 PRO

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
cele-mai-wow-clipuri-7680fps-huawei-mate-pro7680fps cu Huawei MATE 30 PRO! Primul telefon din lume capabil sa filmeze in acest mod si daca nu ma insel, singurul pana acum.Ce inseamna o filmare la 7680fps? FPS = Frames Per Second sau daca vreti si in romana = Cadre Pe Secunda....