Connect with us

OPPO Reno 8 apare in cateva randari si se observa cat se poate de clar o asemanare cu OnePlus 10 PRO. Acum, noi stim ca cele doua companii sunt sub aceeasi umbrela, dar nici nu ne asteptam la astfel de abordari.

Si nu este prima data cand auzim despre astfel de practici, este adevarat ca pana acum ele nu au devenit si realitate. Mai exact, se zvoneste ca OnePlus Nord 3 ar fi un rebrand al lui Realme GT Neo 3, OnePlus Nord CE 2 Lite ar putea fi si el un telefon aproape identic cu un OPPO sau Realme. Toate aceste companii tin de corporatia BBK.

OPPO vs OnePlus egal LOVE, Reno 8 ar seamana leit cu un OP 10 PRO

Intre Reno 8 si OnePlus 10 PRO (poza jos) par a fi ceva diferente. Ele ar fi legate si de exterior, dar si interior, acesta putand fi imprumutat de la o versiune de Reno 6 PRO. Spatele nu pare a avea modificari importante, din randare lipseste logo-ul si cam atat. La prima vedere, nu se observa schimbari nici daca ne uitam la display.

Reno 8 – randare

OPPO vs OnePlus egal LOVE, Reno 8 ar seamana leit cu un OP 10 PRO

Insa, Reno 8 (poza sus) ar avea un display plat (OnePlus 10 PRO are ecran curbat), o diagonala mai mica, dar ar pastra o tehnologie OLED si o rata de refresh superioara, adica 120Hz. Inca nu se cunosc date referitoare la tipul de procesor pe care-l va avea acest nou OPPO, probabil ca discutam despre un MediaTEK (asteptam sa vedem daca mid-range sau flagship).

Ramane de vazut ce strategii vor mai adopta aceste companii infratite si nu este exclus ca in viitor, astfel de abordari sa fie intalnite tot mai des. Pana la urma, nu este nimic neobisnuit, dar nici nu as spune ca artificii de genul acesta ne impresioneaza. Pot aduce confuzie pentru unii, dezamagire pentru altii sau din contra, fanii ar privi incantati aceste combinatii. Momentan este vorba numai despre speculatii si zvonuri, deci trebuie sa le privim ca atare.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!