Acasă Stiri Android Si Noutati CES 2016, Samsung si…. cureaua inteligenta.

CES 2016, Samsung si…. cureaua inteligenta.

0

Titlul e putin spus ciudat, probabil cureaua nu ar avea ce cauta acolo, dar cum  tehnologia smart a “avansat” sa zicem in ultimii ani, avansat intre ghilimele deoarece vreau mai mult sa spun ca s-a imprastiat in tot si-n toate, in momentul de fata cam orice poate fi conectat la un smartphone sau la internet , asa numitul “internet of things”.
Avem ceasuri inteligente, televizoare inteligente, case inteligente (se zvoneste ca Samsung ar pregati si un inel inteligent) asa ca de ce sa nu mai avem ceva, tot de la Samsung, ceva mai neobisnuit si anume o curea, da, vom avea curele inteligente, care ne vor numara pasii, vor vedea cat timp stam jos, cat mancam si ne vor ajuta sa ne mentinem “fit”.
Cureaua ne este prezentata de catre Samsung pe site-ul lor oficia si este prezentata in cadrul diviziei C-Lab (Creative Lab ), in care angajatii vin cu idei inovatoare, ce sunt selectate de catre companie si apoi este “testata piata” pentru a se vedea daca este rentabil sau nu conceperea acelui dispozitiv. Cureaua denumita WELT va fi prezentata la CES 2016 impreuna cu alte 2 tehnologii C-Lab. Cureaua va arata precum una normala dar se va conecta la un telefon prin intermediul unei aplicatii speciale, pentru a transmite datele preluate de senzori.
Asa ne este prezentata cureaua pe site-ul Samsung, si chia arata ca una normala, dar este foarte probabil sa sufere modificari.
C-Lab_welt3_Main
Acum, intrebarea e urmatoarea, vom ajunge in urmatorii ani sa ne tinem hainele la incarcat? Nu de alta dar cam asta e trendul, am trecut de la telefoane la ceasuri si la cine mai stie ce, care trebuie bagat constant in priza pentru a le putea folosi, si a ne mentine “dependenta” fata de ele. Nu zic ca e ceva neaparat rau, pentru ca da, ne ajuta, dar totusi sa nu exageram cu “tehnologizarea”. Oricum articolul nu este in nici un caz unul in care sa critic tehnologia, pentru ca este ceva ce imi place, altfel nu as fi aici, am spus randurile de mai sus ca un apropo, o chemare la opinie, despre ce credeti ca se va mai “tehnologiza” in viitor si daca chiar avem nevoie de astfel de gadget-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here