Connect with us

Stiri despre telefoane

360 lei – Samsung Galaxy J2 Core (2020) este oficial, pret si pareri

Published

on

Samsung Galaxy J2 Core (2020) este oficial, pret si pareri – Astazi, Samsung a prezentat cel mai nou telefon mobil al lor, unul care se adreseaza celor cu bugete mici, putem spune chiar foarte mici. Pretul de lansare este de numai 75 euro (in jur de 360 lei), trebuie sa recunoastem ca inseamna foarte putin.

Putin dam pe el, la fel de putin primim. Mai trebuie mentionat ca telefonul a fost prezentat in India, tara cu populatie foarte numeroasa si cu un nivel de trai nu chiar de lux. Aceasta ar fi o explicatie pentru pretul atragator.

Insa, este valabila si zicala “cat dai, atat primesti”. Telefonul are un design invechit, practic nimic nu ne duce cu gandul la un terminal modern. Display cu margini laterale generoase, constructie din plastic, o singura camera foto principala si difuzorul amplasat tot in partea din spate.

Advertisement

Observam si un logo la baza ecranului, ne dam seama mai bine despre raportul dintre display si partea frontala. Totate acestea sunt insa justificate, nu cred ca avem de ce sa criticam acest telefon. Pe de alta parte, probabil ca-l vom vedea si prin Romania, ma gandesc la un pret de 400 lei, poate si gratuit impreuna cu un abonament de telefonie mobile.

Samsung Galaxy J2 Core (2020)

Ne uitam putin si spre detaliile tehnice:

Samsung Galaxy J2 Core (2020), ne intampina cu un procesor de tip Exynos 7570 Quad, fabricat pe o tehnologie de 14nm, 4 nuclee de tip Cortex A53. Este un chipset pe care-l stim inca din 2017, modelul Galaxy J3 (2017) se lauda cu un astfel de chipset.

Advertisement

Apoi, sistemul de operare este Android 8 OREO GO, stocarea se orpeste la 16GB, dar avem posibilitatea de a introduce un card extern. Din pacate, capacitatea memoriei RAM este de numai 1GB!

Display de 5″ cu rezolutie 540 x 960 pixeli, camera secundara de 5MP si principala de 8MP, aceasta poate chiar filma pana la rezolutie FullHD. Continuam cu acumulatorul de 2600 mAh care poate chiar fi indepartat, apreciem conectivitatea 4G si faptul ca are jack audio de 3.5mm. Nu cautati senzorul de amprenta, acesta nu exista.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Philogsm brasov

    aprilie 30, 2020 at 01:18

    Din asta a facut bani compania samsung din telefoane low si mid range la abomanent la 1 leu pe vremea cosmote 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des