Connect with us

Stiri despre telefoane

Cine credea? Huawei Mate 30 PRO pret in Romania!

Published

on

Huawei Mate 30 PRO pret in Romania – Chiar asa, telefonul despre care Huawei Romania nu a spus mai nimic pana acum, poate fi totusi cumparat de la noi din tara. Sunt disponibile aproape toate versiunile, preturile sunt demne de un flagship.

Insa, in continuare, Huawei Romania nu listeaza pe site-ul propriu acest telefon (sau seria), oferta vine din partea celor de la Quickmobile, ei au curajul de a le lista. De ce curaj?

de ce tace huawei romania, de ce nu se vinde mate 30 pro

Pentru ca in continuare, telefoanele vin fara aplicatiile sau serviciile Google si acestea nu pot fi instalate. A existat o varianta ce a fost prezentata de mai multe siteuri, insa aceasta era destul de riscanta si in acest moment, serviciile Google chiar nu mai pot fi instalate.

Advertisement

Huawei Mate 30 PRO pret in Romania

Preturile pleaca de la 3599 si ajung pana la 5499 lei, sunt preturi de flagship. Mari la prima vedere, dar asemanatoare cu cele ale modelelor concurente si ma refer in special la Samsung Galaxy Note 10 sau Note 10 PLUS. Sa spunem ca sunt preturi normale pentru un astfel de smartphone.

Este disponibila si versiunea Mate 30, dar si cea PRO. Din pacate, nimic despre Mate 30 Lite, varianta care a r fi avut cele mai multe sanse de a se vinde mai bine. Disponibil la furnizor – livrare in 7 zile!

de ce tace huawei romania, de ce nu se vinde mate 30 pro

Asa scrie pe quickmobile.ro, dar ciudat ca nu ni se specifica faptul ca aceste telefoane nu au aplicatiile si serviciile Google preinstalate. Nu stim nici cine este furnizorul, sau de unde vin ele. Oricum, de laudat initiativa magazinului.

Advertisement

Cel mai scump este Huawei Mate 30 PRO, cel cu 8GB RAM, 4G si 256GB stocare interna. Cel mai ieftin din oferta magazinului, este Mate 30 (fara PRO). Pretul este de 3599 lei, varianta cu 6GB memorie RAM si 128GB stocare interna.

Huawei Mate 30 PRO pret in Romania – Din cate stiu, telefoanele inca nu sunt importate oficial de catre cei de la Huawei, posibil ca quickmobile.ro sa le aduca direct de la sursa, adica din China. Observ ca se ofera pentru ele si asigurarea CASCO.

Oferta completa o gasiti AICI, asteptam cu interes si momentul in care aceste telefoane vor primi unda verde de la Google, este pacat ca utilizatorii sa nu se poata bucura de terminale de calitate. Si de ce nu, este pacat ca Samsung Galaxy Note 10+ sa nu aiba si el o concurenta pe masura.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des