baterie

Start Black Friday 2021 la iHunt, iata cateva oferte

Start Black Friday 2021 la iHunt, iata cateva oferte

Start Black Friday 2021 la iHunt, iata cateva oferte – De acum si pana spre finalul anului, vor tot aparea campanii de reduceri. De la cele mai mari magazine si pana la cele mai mici. Astazi, a venit randul celor de la iHunt. Pentru inceput cu BF 2021 si apoi, cred ca ceva legat de luna cadourilor.

Ceva, ceva tot va trebui sa cumparam, chiar daca nu avem neaparata nevoie. Unele oferte sunt mai bune, altele mai putin bune si tot in functie de magazin. Despre iHunt, cred ca am scris mult si preturile le puteti consulta daca veti cauta articolele. Probabil ca vor avea mai multe runde de reduceri si vor roti produsele.

iHunt si Black Friday 2021

Pentru inceput, iata cu ce ne intampina. Reduceri la produse de tip Smart Home, telefoane mobile, ceasuri inteligente, etc. Unul dintre cele mai mici preturi apare in dreptul unui smartwatch.

Start Black Friday 2021 la iHunt, iata cateva oferte

Watch 3 Titan avea un pret de 145 lei (atat era cand am facut recenzia). Acum, costa 125 lei. Dovada ca reducerea este una reala. Nu stiu daca ati urmarit preturile, dar va spun ca magazinul nu jongleaza cu ele. Adica nu le ridica inainte de campanii.

iHunt Titan P13000 PRO 2021

Atunci cand am scris recenzia, telefonul costa 1450 lei. Acum, 1250 lei. Deci, inca o reducere reala si probabil o buna ocazie de a fi achizitionat. Genul de telefon robust, agresiv, cu o baterie mega rezistenta si cu 6GB memorie RAM. MAi multe, in recenzia video de mai jos.

iHunt Titan P6000 Pro 2021

O reducere reala are si acest telefon, unul ok. Acum, costa 595 lei si vine cu un sistem de operare Android 10, 4GB memorie RAM, acumulator cu capacitate de 6000 mAh, 128Gb stocare plus un display cu o rezolutie HD si margini inguste ale ecranului.

Toate ofertele de Black Friday de la iHunt sunt AICI. Insa nu terminam si va mai arat un produs cu pret mai mic fata de normal. Este soneria inteligenta, una cu camera foto si cu aplicatie pentru telefonul mobil. Acum, costa 175 lei. Recent, am facut un review si acolo scriam de 195 lei. Deci, reducerea desi nu mare, macar este reala.