Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Start Black Friday 2021 la iHunt, iata cateva oferte

Published

on

Start Black Friday 2021 la iHunt, iata cateva oferte – De acum si pana spre finalul anului, vor tot aparea campanii de reduceri. De la cele mai mari magazine si pana la cele mai mici. Astazi, a venit randul celor de la iHunt. Pentru inceput cu BF 2021 si apoi, cred ca ceva legat de luna cadourilor.

Ceva, ceva tot va trebui sa cumparam, chiar daca nu avem neaparata nevoie. Unele oferte sunt mai bune, altele mai putin bune si tot in functie de magazin. Despre iHunt, cred ca am scris mult si preturile le puteti consulta daca veti cauta articolele. Probabil ca vor avea mai multe runde de reduceri si vor roti produsele.

Advertisement

iHunt si Black Friday 2021

Pentru inceput, iata cu ce ne intampina. Reduceri la produse de tip Smart Home, telefoane mobile, ceasuri inteligente, etc. Unul dintre cele mai mici preturi apare in dreptul unui smartwatch.

Watch 3 Titan avea un pret de 145 lei (atat era cand am facut recenzia). Acum, costa 125 lei. Dovada ca reducerea este una reala. Nu stiu daca ati urmarit preturile, dar va spun ca magazinul nu jongleaza cu ele. Adica nu le ridica inainte de campanii.

Advertisement

iHunt Titan P13000 PRO 2021

Atunci cand am scris recenzia, telefonul costa 1450 lei. Acum, 1250 lei. Deci, inca o reducere reala si probabil o buna ocazie de a fi achizitionat. Genul de telefon robust, agresiv, cu o baterie mega rezistenta si cu 6GB memorie RAM. MAi multe, in recenzia video de mai jos.

Advertisement

iHunt Titan P6000 Pro 2021

O reducere reala are si acest telefon, unul ok. Acum, costa 595 lei si vine cu un sistem de operare Android 10, 4GB memorie RAM, acumulator cu capacitate de 6000 mAh, 128Gb stocare plus un display cu o rezolutie HD si margini inguste ale ecranului.

Advertisement

Toate ofertele de Black Friday de la iHunt sunt AICI. Insa nu terminam si va mai arat un produs cu pret mai mic fata de normal. Este soneria inteligenta, una cu camera foto si cu aplicatie pentru telefonul mobil. Acum, costa 175 lei. Recent, am facut un review si acolo scriam de 195 lei. Deci, reducerea desi nu mare, macar este reala.

Advertisement

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: