baterie

Aplicatia NoteInCatalog, veste proasta pentru elevi sau parinti

Aplicatia NoteInCatalog, veste proasta pentru elevi sau parinti

Aplicatia NoteInCatalog, este folosita din ce in ce mai des de catre scoli, am observat ca inclusiv cadrele didactice indeamna parintii sa o instaleze, este gratuita in Google Play.

NoteInCatalog este o platforma online care permite profesorilor introducerea de informatii pentru ca acestea sa ajunga la parinti (in timp real).

De fapt, sunt 3 aplicatii cu destinatii diferite, toate sunt in magazinul de aplicatii si toate sunt gratuite. Elevul instaleaza aplicatia pentru elevi, parintele cea destinata lui, la fel si profesorul.

De ce am spus ca este o veste proasta pentru elevi, dar si pentru parinti? Este simplu, de acum, parintii au acces foarte facil la intreg catalogul pentru elevul care detine datele de acces.

Mai mult, aplicatia (pentru parinti) notifica in timp real parintele atunci cand o nota, absenta, mesaj sau element de conduita sunt completate! Cu alte cuvinte, elevii nu mai pot ascunde notele pe care le primesc.

Aplicatia NoteInCatalog, veste proasta pentru elevi sau parinti

NoteInCatalog pentru elevi – aplicatia este practic un carnet electronic al elevului, care permite acestuia sa vizualizeze oricand notele si absentele inregistrate la profilul sau. Pentru a fi utilizata sunt necesare numele de utilizator si parola initiala a contului primite de parinte prin SMS de la NoteInCatalog.

NoteInCatalog pentru profesori – profesorul introduce note si absente la materia pe care o preda, poate sterge note si absente de la materia pe care o preda
Poate accesa clasa la care este diriginte pentru a vizualiza notele si absentele de la toate materiile studiate la clasa respectiva si poate motiva absentele introduse la clasa la care este diriginte.

Este logic ca aplicatiile nu aveau cum sa aiba un rating foarte mare, elevii au stiut ce comentarii sa lase si ce rating sa aleaga:

Aplicatia NoteInCatalog, veste proasta pentru elevi sau parinti

Aplicatiile pot fi descarcate de AICI si din cate mi-am dat seama, chiar are multi utilizatori, exista inclusiv un site web ce explica mai bine modul de functionare.