baterie

Clona de Samsung Galaxy S9 Plus, display de 6″, pret 113 USD

Clona de Samsung Galaxy S9 Plus, display de 6", pret 113 USD

Clona de Samsung Galaxy S9 Plus, display de 6″, pret 113 USD pentru versiunea ce mai ieftina. In acest caz, preturile ajung pana la 133 USD. Este interesant ca aceste preturi, scad pe masura ce cumperi mai multe bucati. Aspect specificat si in pagina de comanda.

Este clar ca se interzice importul in Romania al acestor telefoane mobile din moment ce discutam de niste replici. Insa, numai pana la un punct. Daca are un logo al unui producator de top, este o problema. Daca nu are logo, nu exista nicio problema.

Clona de Samsung Galaxy S9 Plus, display de 6", pret 113 USD

Si stim deja “avalansa” din 2017 de clone de Xiaomi Mi Mix sau Samsung Galaxy S8. Nimeni nu a avut nimic cu modelele produse de Elephone, Bluboo, Ulefone, Leagoo sau restul producatorilor de acest gen din China. Stim deja ca tot acesti producatori au inceput deja sa fabrice si clone de iPhone X, se pare ca nimeni nu-i deranjeaza daca nu pun un logo “de firma” pe carcasa.

Clona de Samsung Galaxy S9 Plus, display de 6", pret 113 USD

Oferta pe care o vedeti mai jos, este putin diferita. Acest telefon chiar vine cu un logo “Samsung” aplicat pe carcasa. Si asta deoarece exista clienti care cer acest lucru! Aceasta replica de Samsung Galaxy S9 Plus, nu costa mult, insa dotarile sunt slabe.

Display de 6″ cu rezolutie HD, procesor cu 4 nuclee MTK6580, 1GB RAM, 3G si 8 GB stocare interna plus sistem de operare Android 7.0 Nougat. O singura camera principala de 8MP (senzorul 2 este fals) si o camera secundara de 2MP. Daca veti citi cu atentie descrierea produsului, veti vedea ca producatorul recunoaste ca softul este modificat si ca in meniu, telefonul afiseaza specificatii mult mai bune.

Clona de Samsung Galaxy S9 Plus, display de 6", pret 113 USD

Oferta vine de la dhgate.com, user ibaby888. In oferta lui sunt o gramada de clone de iPhone sau Samsung (S7, S8 si S9). Majoritatea acestor replici sunt unice si asta deoarece au lipit pe carcasa logo-ul original! Retineti ca este interzis importul unor astfel de produse!