baterie

Bluboo S2 cu camera rotativa, lansare la MWC 2018

Bluboo S2 cu camera rotativa, lansare la MWC 2018

Bluboo S2 este un telefon chinezesc destul de interesant. El va fi lansat pesta numai cateva zile, mai exact in cadrul MWC 2018, eveniment ce va avea loc in Bercelona.

Pare a fi un telefon unic, asta deoarce are o camera rotativa deasupra. Si nu numai atat, camera lui Bluboo S2 va fi una de calitate, senzor Sony de 21MP.

Bluboo S2 cu camera rotativa, lansare la MWC 2018

Astfel, au rezolvat problema ambelor camere foto, asta avand in vedere ca cea de 21 MP se va putea roti. Nu stim cu siguranta daca va fi fixa sau daca va veni ca un accesoriu, unul care se conecteaza prin USB.

Imaginea de mai sus apare pe site-ul oficial, insa, cea de mai jos apare in pagina unui magazin. Automat, ne duce cu gandul la un accesoriu separat si nu la o camera fixa. Ar fi destul de greu de utilizat acest telefon, in cazul in care camera nu ar putea fi indepartata.

Bluboo S2 cu camera rotativa, lansare la MWC 2018

Asa cum observam, telefonul ar putea avea integrat senzorul de amprente sub display! Ar fi primul telefon Bluboo cu o asemenea caracteristica si unul dintre putinele existente pe piata la ora actuala.

Denumirea telefonului a aparut inca din toamna lui 2017, se pare ca el va fi lansat tocmai la finalul lunii februarie 2018. Desi nu sunt multe specificatii tehnice disponibile, stim ca Bluboo S2 va avea 6GB RAM, display AMOLED si procesor MediaTEK din seria HELIO.

Se anunta o lansare interesanta si cu siguranta vom avea in curand mai multe detalii in legatura cu uacest Bluboo S2.