baterie

Aplicatie wallpaper speciala pentru telefoanele cu display AMOLED

Aplicatie wallpaper speciala pentru telefoanele cu display AMOLED

Aplicatie wallpaper, speciala pentru telefoanele cu display AMOLED sau SUPER AMOLED. Desigur, asta nu inseamna ca nu poate fi folosita si pe telefoanele cu ecrane IPS. Insa, impactul vizual nu va mai fi atat de mare.

De ce? Este simplu! Ecranele AMOLED au un negru pur, negrul nu are o tenta de gri. Asta se datoreaza faptului ca pixelii negri nu sunt iluminati (nu primesc curent) si astfel, rezulta culorii mai aprinse si un contrast superior panourilor IPS.

Aplicatie wallpaper speciala pentru telefoanele cu display AMOLED

Revenind la aplicatia noastra, Liquify Walls, aceasta face fix acest lucru. Scoate acel negru “adandc” in evidenta si pune in valoare restul culorilor.

Iata despre ce este vorba:

Dupa instalare, intram direct in meniul aplicatiei, nu are nevoie de permisiuni speciale, nu avem parte de un tutorial. Atractia este data de culorile “lichide”, sunt 91 de combinattii disponibile:

In capturile de mai jos, observam si setarile disponibile. Aplicatia nu are suport pentru limba romana, nu exista reclame:

Dupa ce ne alegem imaginea de fundal dorita, apasam pe ea si automat, vom vedea o fereastra noua, asemanatoare cu cea de mai jos. Putem alege si unde anume sa se aplice imaginea de fundal. Pe ecranul de blocare, ecranul de start sau pe ambele.

Toate aceste imagini de fundal au aceeasi tema si sunt interesante in modul lor. In cazul in care doriti sa testati aceasta aplicatie, o puteti descarca in mod gratuit.