Acasă Stiri despre telefoane Clone de telefoane de “toata frumusetea” pe Fruugo.ro

Clone de telefoane de “toata frumusetea” pe Fruugo.ro

0

Clone de telefoane de “toata frumusetea” pe Fruugo.ro, un website ce are domeniu in Romania si care vinde foarte multe clone de telefoane mobile, posibil ceva de genul dropship. Cert este ca au o sectiune dedicata telefoanelor mobile si acestea par a fi clone.

Design asemanator, denumiri asemanatoare, diferenta este data de lipsa unui logo si de preturile foarte mici. Insa, aceste preturi mici pot ascunde si specificatii tehnice la fel de mici. Teoretic, cat timp aceste telefoane nu au un logo al unui mare producator lipit pe carcasa, nu pot fi denumite oficial “clone” sau “replici”.

Acum, in 2022, majoritatea telefoanelor seamana intre ele, este greu sa mai aduci pe piata ceva cu adevarat nou sau inedit. Problema ar fi ca se folosesc de o parte din denumirile telefoanelor, dar nu cred ca nici de data asta pot fi acuzati de ceva. Putem spune ca Fruugo.ro este un fel de Wish. Spre exemplu:

I13promax – este clar ca ne duce cu gandul la un iPhone 13 PRO MAX. Telefonul acesta nu are un design rau, dar greu de crezut ca vom primi in realitate chiar asa ceva. Specificatiile tehnice sunt trecute in tabel, aflam ca primim un display 2K (nu cred) si ca terminalul lucreaza pe o platforma de la MediaTEK. Vandut de Shenzhen Dazhanpengtuhulianwangluo Co.

Fruugo.roPosibil ca nici exemplele de mai jos sa nu fie chiar asa, adica sa primim altceva in colet, ma refer la aspectul telefonului. Par a fi clone de Huawei si din nou, Apple:

S22 Ultra, telefon ce ne duce cu gandul la un Samsung, dar si un Mi11 ce ne face sa ne gandim la un Xiaomi, dar unul cu pret mult mai mic. Au si o sectiune ce ne da informatii referitoare la livrare sau retur, asa aflam ca “produsele sunt livrate de către vânzători Fruugo.ro individuali situaţi în Europa şi tot restul lumii. Timpurile de livrare și prețurile de transport variază în funcție de locația vânzătorului, țara de destinație și metoda de livrare selectată“.

Probabil ca ei livreaza, ramane de vazut calitatea produselor. Aveti grija ce comandati! Site-ul este in limba romana, cu domeniu de Romania (cumparat in 2007!), asta poate inspira incredere anumitor persoane.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Fruugo.ro
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!
clone-de-telefoane-de-toata-frumusetea-pe-fruugo-roClone de telefoane de "toata frumusetea" pe Fruugo.ro, un website ce are domeniu in Romania si care vinde foarte multe clone de telefoane mobile, posibil ceva de genul dropship. Cert este ca au o sectiune dedicata telefoanelor mobile si acestea par a fi clone.Design...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.