Acasă Stiri despre telefoane 9000 de euro o rola de saci de gunoi pe eMag

9000 de euro o rola de saci de gunoi pe eMag

0

9000 de euro o rola de saci de gunoi pe eMag – Nu ca ar fi o problema majora, pot fi luati in rate, cam 3600 de lei pe luna. Nu ar fi nici problema ca sunt mai multe oferte de acest gen, pana la urma este vorba despre Marketplace si orice vanzator pune ce adaos comercial doreste.

Update – pozitia eMag. Magazinul a facut cateva precizari referitoare la acest articol si printr-un mail, aflam ca au verificat seller-ul, a fost vorba de o eroare la completarea datelor in platforma. Produsele au fost suspendate si nu mai pot fi comandate. 

Problema este cum de nu se sesizeana nimeni, evident ca este o eroare (speram sa fie o eroare). Aceste preturi circula deja de cateva zile pe internet si normal ar fi fost ca cineva din cadrul acestui magazin online sa se sesizeze si sa repare eroarea aceasta. Concret, daca vei cauta pe eMag “sacu gunoi menajer” si vei aplica filtrul “pret descrescator”, vei avea surpriza: Puteti incerca aici (link afiliat).

saci gunoi emag43.997 lei, atat costa cel mai scump sul, 50 de bucati pe rola. Daca vom face un calcul simplu, un singur sac menajer ajunge sa coste nu mai putin de 879 lei, aproape 200 euro. In speranta ca cineva de la eMag se va sesiza si va corecta aceste anomalii, probabil ca nu sunt singurele.

REVEDEȚI PREZENTAREA
saci gunoi emag
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!
9000-de-euro-o-rola-de-saci-de-gunoi-pe-emag9000 de euro o rola de saci de gunoi pe eMag - Nu ca ar fi o problema majora, pot fi luati in rate, cam 3600 de lei pe luna. Nu ar fi nici problema ca sunt mai multe oferte de acest gen, pana...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.