Connect with us

Lansare GTA 6 si anuntul mult asteptat ce ar veni pe 17 mai 2023 – Speculatiile despre paritia celui mai asteptat joc din lume sunt la ordinea zilei in randul comunitatii de gameri, in special dupa succesul imens al jocului GTA V lansat cu 10 ani in urma.

Cu siguranta, multi asteapta cu nerabdare orice indiciu despre noul joc, analizand cu atentie orice informatie care apare pe internet. Si sa recunoastem, sunt si multe dezinformari pe aceasta tema. Conform unui insider bine-cunoscut in industria jocurilor, Tez2, actualizarea anuala de vara pentru GTA Online ar putea oferi cateva indicii despre GTA 6, unul dintre cele mai asteptate jocuri din istoria seriei.

Recent, Hip Hop Gamer a postat pe Twitter o fotografie cu CEO-ul Take Two, Strauss Zelnick, adaugand ca “Grand Theft Auto 6 va fi un moment de neuitat”. In ciuda frazelor confuze din tweet-ul sau, multe persoane speculeaza ca Hip Hop Gamer are o oarecare legatura cu dezvoltarea noului joc, starnind si mai mult entuziasmul jucatorilor.

Lansare GTA 6

Lansare GTA 6 – Conform multiplelor rapoarte din industria jocurilor, GTA 6 este in dezvoltare si ar putea fi anuntat de catre compania mama a Rockstar Games, Take Two, in cadrul unei conferinte pentru investitori pe 17 mai.

Versiunea actuala a stabilit numeroase recorduri și a devenit unul dintre cele mai vândute jocuri video din istorie. Chiar in prima sa zi de lansare, jocul a generat venituri de 800 de milioane de dolari (!!!), stabilind astfel un record pentru o productie de divertisment. Acest record a fost depasit mai tarziu de performantele jocului Call of Duty: Black Ops 3.

GTA 5 se lauda cu cea mai mare harta din intreaga serie, care acopera peste 130 de kilometri patrati de teren virtual, ce include sate, orase si zone rurale. In plus are cel mai lung scenariu din intreaga serie, oferind o experienta de joc extrem de variata. GTA V a stabilit un record Guinness pentru cel mai mare numar de jucatori activi in modul online de actiune-aventura, cu 260.000 de jucatori jucand simultan pe console precum Xbox 360 si PlayStation 3.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!