Connect with us

Total

Cod eroare in aplicatia Disney Plus, care sunt si ce inseamna

Published

on

Aplicatia Disney Plus poate genera in anumite situatii anumite erori, acestea fiind semnalizate prin numere. In cele ce urmeaza va arat cateva exemple de coduri explicate, asa veti sti cam de unde vine problema si puteti sa investigati mai amanuntit si sa remediati. Daca problema persista, luati legatura cu serviciul de asistenta Disney+ pentru ajutor suplimentar.

Cod Eroare 83 – Probleme cu dispozitivul, conexiunea sau contul. Aceasta este o eroare generala care poate aparea din cauza unor probleme cu dispozitivul pe care ruleaza Disney+, probleme de conectare la Internet sau probleme legate de contul dvs.

Eroare 39 – Probleme cu streamingul. Aceasta eroare apare atunci cand exista probleme cu streamingul, cum ar fi limitari impuse de conexiunea la Internet sau de dispozitivul folosit.

Advertisement

cod eroare disney plus

Eroare 73 – Continut indisponibil. Un anumit continut nu este disponibil pentru a fi vizionat in regiunea dvs.

Eroare 42 – Conectivitatea ar putea fi de vina. Aceasta eroare apare atunci cand aplicatia Disney+ intampina probleme de conectivitate, cum ar fi o conexiune slaba la Internet.

Eroare 31 – Probleme de autentificare. Aceasta eroare apare atunci cand exista probleme cu autentificarea pe platforma Disney+, cum ar fi credentiale incorecte sau un cont care nu este activ.

Advertisement

Eroare 86 – Acces restrictionat. Accesul la Disney+ este restrictionat pentru contul dvs. din diverse motive, cum ar fi incalcarea termenilor de utilizare sau alte abateri.

Eroare 13 – Limita dispozitivelor atinsa. Probabil ati depasit numarul maxim de dispozitive pe care le puteti folosi simultan cu un singur cont Disney+. Pentru a rezolva aceasta problema, deconectati unul dintre dispozitivele folosite inainte de a va conecta cu un alt dispozitiv.

Cod Eroare 25 – Probleme tehnice interne. Aceasta eroare indica o problema tehnica interna in sistemul Disney+, cum ar fi o defectiune temporara a serverului sau o problema cu aplicatia. In general, aceasta problema se rezolva de la sine, dar daca persista, este recomandat sa incercati sa reporniti aplicatia sau sa contactati echipa de asistenta.

Advertisement

probleme disney+

Eroare 38 – Probleme cu setarea orei dispozitivului (televizor, tableta, telefon, etc). Aceasta eroare apare atunci cand ora dispozitivului dvs. nu este sincronizata corect cu ora serverului Disney+. Verificati setarile de ora ale dispozitivului dvs. si asigurati-va ca sunt corecte.

Eroare 41 – Probleme cu viteza de Internet. Aceasta eroare indica faptul ca viteza conexiunii la Internet este prea scazuta pentru a suporta streamingul de continut video. Verificati si incercati sa reduceti utilizarea altor aplicatii care consuma multa banda, cum ar fi descarcarile sau alte servicii de streaming online.

Eroare 21 – Licenta continutului. Eroarea poate surveni atunci cand exista o problema cu licenta digitala a continutului video pe care incercati sa il vizionati. Poate fi de obicei rezolvata prin repornirea aplicatiei sau prin contactarea echipei de asistenta Disney+ pentru a raporta problema. Vizionare placuta si fara probleme ­čśë

Advertisement

Mul╚Ťumesc pentru vizit─â! Scriu cu pl─âcere pe acest site ╚Öi o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des