Connect with us

Stiri despre telefoane

Compania iHunt se listeaza la Bursa, pe piaţa AeRO

Published

on

Despre iHunt, am tot vorbit si am prezentat toate produsele lor. De data aceasta, aflam planurile lor de viitor si despre faptul ca vor sa se listeze pe piata AeRO, aceasta este administrata chiar de catre de Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Inainte de a afla cateva detalii, trebuie sa stiti ca iHunt este o companie cu sediul in Ploiesti, aceasta a fost infiintata in anul 2015. Directorul general este Cezar Stroe, actionar majoritar iHunt. Sunt disponibile si cateva cifre interesante, aflam astfel ca in anul 2017, iHunt Technology a avut o cifra de afaceri cu 83.4% peste cea obtinuta in anul anterior.

Asta inseamna 24 milioane lei si un profit net de 2.14 milioane lei. Este interesant faptul ca incepand cu anul 2020, iHunt doreste sa intre pe pietele din Europa si conform lui Cezar Stroe, datele financiare pentru anii 2019 și 2020, vor fi in crestere.

Advertisement

Dupa listare, iHunt va deveni primul magazin online, dar şi primul brand de telefoane mobile si electronice a caror titluri vor fi tranzacţionate la Bursa de Valori Bucuresti. Ne asteptam la o gama mult mai variata de produse si implicit, gadegturi de o calitate din ce in ce mai buna.

Varful de gama iHunt, aflat acum la precomanda:

“Am decis începerea procedurii de listare la Bursa de Valori București pe piața Aero pentru a atrage în acționariat noi parteneri strategici. Cu banii atrași din listare se dorește dezvoltarea gamei de produse electronice sub brandul iHunt. Vizam oferirea spre vanzare a unui numar de acțiuni reprezentand între 10% și 25% din companie”, spune pentru Profit.ro Cezar Stroe, acționar cu o cota de 99,5% din capitalul social al companiei.

Advertisement

ihunt s9 pro alien

Am constatat in 2018 o diversificare a gamei de produse sub brand propriu. Astfel, pe panga telefoanele mobile, cei de la iHunt au adus in oferta si dispozitive de tip smart home, casti bluetooth, ceasuri inteligente, incarcatoare wireless, etc. In cazul in care va intrebati cine este fondatorul iHunt, puteti afla din clipul de mai jos:

Celor de la iHunt, le uram mult succes si merita laudati pentru curajul si efortul lor de a intra pe aceasta piata, una “nebuna”. Anul trecut, iHunt a fost printre cele 15 companii premiate pentru aportul la cresterea economica a tarii si imaginea dusa peste hotare.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des