baterie

Care-i faza cu abonamentele DIGI? Avantaj 5 si Optin Nelimitat, identice?

Care-i faza cu abonamentele DIGI? Avantaj 5 si Optin Nelimitat, identice?

Ma uitam putin pe site la Digi Mobil si mi-au atras atentia abonamentele cele mai scumpe ale lor. Scump e mult spus, pretul cel mai mare il are Avantaj 5 si costa 5 euro pe luna. Toate bune si frumoase pana in acest punct, chiar si eu am la ei abonamentul Optim Nelimitat si platesc 4 euro pe luna.

Dar cu ce se deosebesc cele doua abonamente? De ce unul costa 4 euro pe luna si altul 5? Ca sa fiu si mai clar, va spun ca Avantaj 5 este cel de 5 euro si Optim Nelimitat este cel de 4 euro pe luna.

Am cautat sa vad daca unul dintre ele nu ofera acces la internet 5G sau daca are o alta limitare. Nu am gasit absolut nicio diferenta si am citit cuvant cu cuvant descrierile celor doua tipuri de abonament.

Amandoua includ VoLTE si VoWiFi, 50 GB de net pe care îi poți folosi 3G/4G sau daca ai un  telefon 5G  inca 80 GB ce pot fi folositi numai in 4 sau 5G, acces nelimitat la Digi Online si HBO GO, raman neschimbate chiar si vitezele de download sau upload.

Care-i faza cu abonamentele DIGI? Avantaj 5 si Optin Nelimitat, identice?

Am adaugat in captura de mai sus si caracteristicile principale, dar am apasat si am citit inclusiv unde scrie “vezi detalii abonament”. Acolo primesti mult mai multe amanunte, dar nu este schimbata nici macar o virgula, ambele descrieri fiind identice. Poate cineva sa lamureasca acest mister?