Connect with us

Stiri despre telefoane

Care-i faza cu abonamentele DIGI? Avantaj 5 si Optin Nelimitat, identice?

Published

on

Ma uitam putin pe site la Digi Mobil si mi-au atras atentia abonamentele cele mai scumpe ale lor. Scump e mult spus, pretul cel mai mare il are Avantaj 5 si costa 5 euro pe luna. Toate bune si frumoase pana in acest punct, chiar si eu am la ei abonamentul Optim Nelimitat si platesc 4 euro pe luna.

Dar cu ce se deosebesc cele doua abonamente? De ce unul costa 4 euro pe luna si altul 5? Ca sa fiu si mai clar, va spun ca Avantaj 5 este cel de 5 euro si Optim Nelimitat este cel de 4 euro pe luna.

Am cautat sa vad daca unul dintre ele nu ofera acces la internet 5G sau daca are o alta limitare. Nu am gasit absolut nicio diferenta si am citit cuvant cu cuvant descrierile celor doua tipuri de abonament.

Advertisement

Amandoua includ VoLTE si VoWiFi, 50 GB de net pe care îi poți folosi 3G/4G sau daca ai un  telefon 5G  inca 80 GB ce pot fi folositi numai in 4 sau 5G, acces nelimitat la Digi Online si HBO GO, raman neschimbate chiar si vitezele de download sau upload.

Care-i faza cu abonamentele DIGI? Avantaj 5 si Optin Nelimitat, identice?

Am adaugat in captura de mai sus si caracteristicile principale, dar am apasat si am citit inclusiv unde scrie “vezi detalii abonament”. Acolo primesti mult mai multe amanunte, dar nu este schimbata nici macar o virgula, ambele descrieri fiind identice. Poate cineva sa lamureasca acest mister?

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Sorin

  aprilie 5, 2021 at 17:05

  uita-te atent cate minute sunt incluse in fiecare abonament…

  • Cosmin

   aprilie 5, 2021 at 18:24

   M-am uitat la detalii si ambele sunt identice, nu vad nici macar o virgula schimbata.

   • Gerry

    aprilie 6, 2021 at 10:19

    Nu te-ai uitat cu atentie Sorin. Diferentele sunt evidente: la Optim Nelimitat se specifica minute nelimitate la nivel national, SMS-uri nelimitate in Digi si 3000 minute international, pe cand la Avantaj 5 se specifica 500 minute nationale si internationale si 100 SMS-uri in Digi. Cum ti se pare tie ca ar fi identice ?!

 2. Adi

  aprilie 5, 2021 at 18:46

  Nu stiu daca mai este valabil sau nu, dar la lansarea abonamentelor diferenta dintre Optim si Avantaj era ca la Avantaj erau si telefoane incluse in pretul abonamentului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des