baterie

Concurs DIGI ONLINE, 3 telefoane Digi K2, model destul de ok

Concurs DIGI ONLINE, 3 telefoane Digi K2, model destul de ok

Concurs DIGI ONLINE, 3 telefoane Digi K2 – concursul este organizat de catre cei de la RCS&RDS si se aplica numai abonatilor.

Este un concurs simplu de tot, tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la o singura intrebare si asta se face prin completarea unui formular online.

Sunt puse la bataie 3 telefoane de tip Digi K2, model ce la baza este un Oukitel Y4800 si care deja a primit un review AICI. Este o campanie prin care cei de la Digi vor sa-si promoveze serviciul Digi Online, aplicatia lor prin intermediul careia ai acces la o serie de posturi TV.

Concurs DIGI ONLINE, 3 telefoane Digi K2, model destul de ok

Conditia este sa ai aceasta optiune activata din contul tau Digi, se poate activa si in momentul completarii formularului pentru concurs. Cont iti poti face aici, pagina de concurs este aici. Acesta se organizeaza pana in data de 31.03.2020. Digi Online exista si in versiunea pentru mobil prin intermediul aplicatiei din Google Play.

Cei de la Digi ne spun ca:

“Pot participa la Concurs, persoanele fizice, abonate la serviciul Digi Online oferit de RCS&RDS la data inscrierii in concurs sau celor care se aboneaza la acest serviciu in perioada concursului.

Validarea participantilor la concurs se face in baza completarii formularului de concurs prin care participantii trebuie sa raspunda la intrebarea: “Care este canalul tau favorit din Digi Online? Pentru participarea la concurs, abonatii care nu au contul Digi Online activ, trebuie sa isi activeze si contul.

Participantii vor primi numere de ordine in functie de inscrierea in concurs. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, in data de 08.04.2020, prin intermediul programului
random.org.
DESCRIEREA PREMIILOR
Premiile acordate in cadrul Concursului ca urmare a extragerii din data de 08 aprilie 2020:
3x telefoane Digi K2, valoarea fiecarui telefon fiind de 999 lei.
Valoarea totala a premiilor este de 2.997 lei (TVA inclus).
Castigatorul nu poate opta pentru preschimbarea premiului in bani sau in alte produse ori servicii.