Acasă Stiri despre telefoane

Samsung GALAXY S23 apare in randari, design putin credibil

0

Samsung GALAXY S23 apare in randari, design putin credibil si venit cam devreme, insa asa se procedeaza cei ce se ocupa cu astfel de imagini, incep sa lucreze la ele si cu cateva luni bune inainte de aparitia oficiala sau macar de o confirmare oficiala. Nici nu stim daca producatorul are de gand sa lanseze o noua serie, dar putin probabil sa nu se intample asta.

Samsung GALAXY S23Nu stiu ce surse are cel care s-a ocupat de imaginea de mai sus, sau daca macar are anumite surse. Probabil ca si-a imaginat cum si-ar dori sa arate noul Samsung GALAXY S23 in anul 2023 si trebuie sa recunoastem ca nu este chiar lipsit total de imaginatie. Parca a exagerat in anumite parti, insa nu arata deloc rau. S22 Ultra:

Pretul unui astfel de telefon ar fi foarte mare daca ar arata ca in poza si daca ar avea dotarile respective, in imagine este un S23 Ultra cu s-pen ce ar avea o camera foto integrata, cel putin asa pare. Nu cred ca este posibil (momentan) asa ceva…Ecranul de tip “cascada” nu ar fi ceva nou si nici futurist, mai sunt telefoane dotate cu asa ceva sau macar asemanator (nu identic), vezi Mate 30 de la Huawei sau Mate 40.

Dispunerea camerelor foto principale nu pare a fi schimbata foarte mult, se pastreaza in randarea respectiva acelasi setup. Noutatea la Samsung S23 Ultra ar mai fi data si de prezenta unui mic display in partea din spate, unul ce ar afisa anumite informatii ce pot fi vizualizate rapid de catre utilizator, nimic nou nici in acest sens.

Insa, per total, cred ca este o randare exagerata si cam futurista. Cred ca Samsung se gandeste deja sa schimbe putin aspectul gamei premium pe care o produce, dar nici chiar asa. Preturile deja sunt mari si dotari extravagante nu ar face decat sa duca pretul telefonului foarte sus.

REVEDEȚI PREZENTAREA
GALAXY S23 - randare
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
samsung-galaxy-s23-apare-in-randari-design-putin-credibilSamsung GALAXY S23 apare in randari, design putin credibil si venit cam devreme, insa asa se procedeaza cei ce se ocupa cu astfel de imagini, incep sa lucreze la ele si cu cateva luni bune inainte de aparitia oficiala sau macar de o confirmare...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.