Connect with us

Stiri despre telefoane

CONCURS! Ghicesti telefonul si il castigi pe loc

Published

on

UPDATE – Costel a castigat telefonul. Astept sa-mi trimiti pe mail datele cerute si sa intrunesti conditiile. Mail si captura de ecran cu dovada ca ai dat share.

Telefonul este cel de AICI.

Castigatorul a trimis si dovada, va intra in posesia premiului. Felicitari.

Advertisement

CONCURS! Ghicesti telefonul si il castigi pe loc

Incepem un concurs nou, unul cu o idee noua. Nu va exista o tragere la sorti folosind random.org sau alta metoda asemanatoare. Pur si simplu, cel ce ghiceste primul modelul telefonului si il scrie in comentarii, l-a castigat. Concursul este adresat numai celor ce au dat like paginii androidro.ro pe Facebook.

Nu va fi foarte simplu. Insa, voi posta indicii in fiecare zi si pana la urma, unul dintre voi il va castiga. Telefonul este nou. Indiciile le voi posta sub forma unor poze, pe prima deja am atasat-o acestui articol/concurs.

In cazul in care astazi nimeni nu va ghici despre ce model este vorba, in cursul zilei de maine, voi posta alta poza cu alte indicii. Si mergem tot asa, in fiecare zi cate un indiciu sub forma unei poze, pana in momentul in care cineva isi va da seama despre ce model este vorba. Incepand cu ziua nr 3 (in cazul in care nu se castiga pana atunci), voi posta pe langa poze si cate un mic detaliu tehnic.

Advertisement

CONCURS! Ghicesti telefonul si il castigi pe loc

In momentul in care unul dintre voi va ghici si va scrie in comentarii despre ce este vorba, zona comentariilor va fi dezactivata si nimeni nu va mai putea comenta. Primul raspuns corect va fi cel castigator. Site-ul afiseaza ora si minutul in care cineva a lasat un comentariu. Daca vor fi mai multi ce posteaza raspunsul corect in acelasi timp, vom folosi random.org, insa destul de putin probabil.

Atentie: Trebuie sa comentati numai in acest articol (nu pe FB) cu numele sau cu porecla cu care sunteti inregistrati pe Facebook! In acest fel, voi putea lua legatura cu castigatorul, NU trebuie sa lasati niciun mail personal in comentarii. Cel ce va castiga, va trebui sa-mi trimita pe mail (admin@androidro.ro) o captura cu pagina lui de Facebook in care sa se vada faptul ca a DAT SHARE acestui concurs.

Comentariile postate pe Facebook si cele ce nu au legatura cu articolul, vor fi sterse. Pana cand cineva dintre voi nu ghiceste, nu voi raspunde niciunui comentariu. Puteti comenta de cate ori vreti.

Advertisement

PRIMUL INDICIU:

CONCURS! Ghicesti telefonul si il castigi pe loc

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des