Connect with us

Stiri despre telefoane

Gaura in display pentru Allview X, un nou tip de design

Published

on

Allview X reprezinta o serie noua cu care brasovenii vor ataca piata in 2019. Si vor sa faca asta pentru a fi in trend, stim ca deja Samsung si Lenovo au lansat astfel de telefoane, cei de la Huawei sau Xiaomi sunt pe aproape.

Un display “cu gaura” (punch hole display) este un tip de design ce va predomina in 2019, vestea buna este ca se renunta usor la un notch de mari dimensiuni. Din comunicatul primit, putem observa seria Allview X intr-o serie de randari, ramane de vazut daca vor fi mai multe telefoane lansate sau vor alege numai unul singur din cele expuse in captura de mai jos:

In imagine, vedem 3 modele. Unul fara notch si fara o camera frontala la vedere. Poate este cel mai interesant si ne duce cu gandul la un design imprumutat de la Xiaomi Mi Mix 3? Adica, un mecanism de tip slider ce ar adaposti camerele secundare.

Advertisement

Am primit si un comunicat oficial de la Allview, il puteti citi integral, in randurile de mai jos:

“Pentru noua serie Allview X, pe care o vom cunoaște în 2019, Allview ia în calcul mai multe variante de display. Opțiunile preferate de brandul autohton se îndreaptă spre display-ul full, în care imaginea nu este limitată în niciun fel.

Telefoanele noii serii ar putea dispune de ecranul prevăzut cu o zonă specială pentru camera selfie, astfel încât întreg display-ul să fie utilizabil. Camera nu ar mai păstra, în acest caz, senzorul de luminozitate. Display-ul “cu orificiu” pentru cameră nu este singura variantă discutată la Allview.

Advertisement

Păstrarea unui full display absolut și găsirea unei alte soluții pentru selfie-camera este de asemenea o opțiune analizată pentru noile telefoane Allview.

Luăm în calcul mai multe variante pentru selfie-camera și pentru tipul de display. Vrem să oferim utilizatorilor o serie revoluționară, așa că încă testăm și cântărim opțiunile, pentru a aduce pe piață o întreagă serie de avantaje”, a explicat Lucian Peticilă, managerul general Allview.

Tot pentru display, Allview a optat deja, în cazul noii serii X, pentru soluția inovativă flex–on-glass, trecând la următorul nivel față de chip-on-flex și flex-on-board și lăsând astfel și zona inferioară a display-ului mai curată.”

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Vlad R

  ianuarie 15, 2019 at 13:41

  Arata super si ca design si acel ecran mare care acopera cam toata suprafata frontala a telefonului mi se pare genial.

 2. Rodian Marian

  ianuarie 23, 2019 at 14:33

  Arata bomba da ceva specificatii tehnice avem?

 3. Deac Mirel

  ianuarie 25, 2019 at 17:43

  Mult mai ok decat notch-ul ala enervant.

 4. Larisa Surdu

  ianuarie 28, 2019 at 16:31

  Dragute, cand apar?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des