baterie

Strategia de marketing Dacia cu Duster Journey Plus UP&GO

Strategia de marketing Dacia cu Duster Journey Plus UP&GO

Strategia de marketing Dacia cu Duster Journey Plus UP&GO – Nu, nu este o versiune noua a celui mai apreciat SUV din Romania, nu au adaugat nimic si nici nu l-au facut electric. De fapt, au adaugat ceva, l-au facut “full” si il aduc mai repede.

Intr-o perioada in care multi se plang ca livrarile dureaza chiar mai bine de un an de zile (in special pentru Dacia Spring), producatorul doreste sa faca ceva si in aceasta privinta. Astfel, cei ce-si doresc un Duster, aleg echipare completa si primesc livrare accelerata prin Up&Go.

De ce este o strategie de marketing? Pentru ca il ai aparent mai repede, dar platesti mai mult. Este vorba despre un Duster cu echiparea de top, adica nu mai poti adauga nimic pe el. Dacia face mai mult profit, clientul plateste mai mult si are masina mai repede. Cat de repede? Nu aflam de pe site-ul oficial.

Duster Journey Plus UP&GOStrategia de marketing Dacia cu Duster Journey Plus UP&GO

Clientul alege numai tipul de motorizare și culoarea caroseriei. Toate dotarile sunt incluse. Cu oferta Up&Go, vehiculul este disponibil mai rapid, fara taxe suplimentare. Potrivit producatorului, in acest moment, oferta Up&Go este disponibila pentru modelul Dacia Duster Journey Plus. În curand va fi disponibila și pentru alte modele.

Strategia de marketing Dacia cu Duster Journey Plus UP&GO

Nu sunt disponibile opțiuni suplimentare, dar pot fi adaugate accesorii la modelul Dacia. Pretul pleaca de la 23.300 euro, aflam ca ar fi vorba despre o “oferta speciala”. Daca apasam pe configurare, nu putem selecta decat motorul pe benzina, tractiune 4×4 si cutia de viteze manuala.

Strategia de marketing Dacia cu Duster Journey Plus UP&GO

Ca accesorii, am adaugat o culoare metalizata, barele de pavilion modulare, cutia frigorifica, aparatori de noroi pentru rotile spate, protectia sub coroserie, cosul de picnic, protectiile inferioare ale protierelor, husa spate pentru caini, pragul de portbagaj fabricat din otel inoxidabil, pachetul complet parasolar si restul accesoriilor disponibile (foto sus). La final, am ajus sa aflu ca trebuie sa achit aproape 26.000 de euro pentru un Duster Journey Plus!