Connect with us

Stiri despre telefoane

Pericol si in cazul Netflix? UE cere limitarea consumului si rezolutie HD

Published

on

Pericol si in cazul Netflix? UE cere limitarea consumului si rezolutie HD – Nu este o stire falsa, s-a ajuns pana in punctul in care Thierry Breton (comisar european) sa ceara platformei Netflix (si celor similare) sa limiteze consumul. Se doreste o limitare a rezolutiei, asta pentru a se evita colapsul internetului.

Exista statistici care sustin ca a crescut enorm continutul de internet. Pandemia de coronavirus a permis populatiei sa stea acasa si pentru a trece timpul mai repede si pentru a scapa de oboseala, internetul este cea mai buna solutie.

Conform celor de la CNN, Thierry Breton a discutat deja cu CEO-ul Netflix, Reed Hastings. Acesta face un apel catre populatie si ne indeamna sa folosim mai mult rezolutia standard, cea HD.

Advertisement

Netflix a transmis ca deja ca lucreaza la ajustarea fluxurilor conform capacitatii retelei si foloseste o solutie speciala care isi pastreaza catalogul mai aproape de utilizatori ca mod de a consuma o latime de banda cat mai mica.

Pericol si in cazul Netflix? UE cere limitarea consumului si rezolutie HD

Situatii similare se aplica si restul platformelor de streaming video. Apoi, Mark Zuckerberg (CEO Facebook) a declarat ca apelurile video prin Messenger sau WhatsApp, sunt duble in comparatie cu ceea ce se intampla in perioada sfarsitului de an.

La fel si cu traficul pe reteaua de socializare Facebook, acesta este cu mult mai mare in comparatie cu perioada finalului de an. Nu cred ca se va ajunge pana in punctul in care vom ramane si fara internet, cred ca este exclus asa ceva.

Advertisement

Trebuie sa nu ne panicam si mai mult ca sigur, marile companii care se ocupa de aceste aspecte, au situatia sub control sau in cel mai rau caz, vor gasi solutii.

foto via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des