baterie

Conectarea prin Bluetooth a unui dispozitiv IQOS, aplicatia mobila

Conectarea prin Bluetooth a unui dispozitiv IQOS, aplicatia mobila

Conectarea prin Bluetooth a unui dispozitiv IQOS, aplicatia mobila – Daca aveti IQOS si folostiti tigari de tip Heets, probabil ati observat un mic buton cu logo-ul Bluetooth. Si inevitabil, ati incercat sa vedeti cam despre ce este vorba si ce am putea face cu o astfel de conectivitate.

Aplicatia pe care o voi prezenta in cele ce urmeaza, functioneaza numai cu dispozitivul IQOS 2.4 Plus si 3.0. Eu am testat cu prima varianta si totul a fost ok, nu apar reclame si nu mi s-a deconectat de la telefon.. Daca aveti alta versiune de aparat, nu cred ca va functiona.

Aplicatia se numeste Sticks Today – Connect your iQOS, este gratuita in Google Play si nu pot garanta ca a fost dezvoltata chiar de catre cei de la Philip Morris (producatorul dispozitivului).

Daca o vei instala pe telefon, vei avea la dispozitie cateva date destul de interesante, statistici si notificari. Aplicatia iti contorizeaza cat ai vapat intr-o singura zi, la ce ora si chiar un istoric, capacitatea bateriei pentru charger, poti primi notificari in momentul in care dispozitivul se descarca sau cand s-a incarcat.

Nu este neaparat ceva “must have”, dar consider aceste statistici destul de interesante. Iata despre ce este vorba, cum se conecteaza si ce anume iti arata aceasta aplicatie (link la final).

Pentru inceput, trebuie sa te asiguri ca ai activat conectivitatea Bluetooth pe telefon. Apoi, instalezi aplicatia, acorzi permisiunile cerute si tii apasat cateva secunde pe butonul cu pictograma “Bluetooth” de pe dispozitiv. LED-ul albastru va clipi pana cand conexiunea este realizata.

Aplicatia va detecta IQOS-ul si va trebui sa-l imperechezi cu telefonul. Destul de simplu, nimic complicat. Dupa ce ambele gadgeturi sunt imperecheate si sincronizate, pe telefon vei vedea cateva statistici.

Poti vedea in timp real de cate ori a fost incarcat dispozitivul cel mare (IQOS) si cat acumulator mai are.

  • De cate ori “ai aprins” un Heets, chiar ora si secunda.
  • Poti activa sau dezactiva ce notificari doresti sa primesti pe telefon.
  • Statistici pe zile/ore/saptamani/an.
  • Cati bani poti economisi in functie de cat vapezi, etc.
  • Aplicatia este gratuita si se descarca de AICI.