Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Conectarea prin Bluetooth a unui dispozitiv IQOS, aplicatia mobila

Published

on

Conectarea prin Bluetooth a unui dispozitiv IQOS, aplicatia mobila – Daca aveti IQOS si folostiti tigari de tip Heets, probabil ati observat un mic buton cu logo-ul Bluetooth. Si inevitabil, ati incercat sa vedeti cam despre ce este vorba si ce am putea face cu o astfel de conectivitate.

Aplicatia pe care o voi prezenta in cele ce urmeaza, functioneaza numai cu dispozitivul IQOS 2.4 Plus si 3.0. Eu am testat cu prima varianta si totul a fost ok, nu apar reclame si nu mi s-a deconectat de la telefon.. Daca aveti alta versiune de aparat, nu cred ca va functiona.

Aplicatia se numeste Sticks Today – Connect your iQOS, este gratuita in Google Play si nu pot garanta ca a fost dezvoltata chiar de catre cei de la Philip Morris (producatorul dispozitivului).

Advertisement

Daca o vei instala pe telefon, vei avea la dispozitie cateva date destul de interesante, statistici si notificari. Aplicatia iti contorizeaza cat ai vapat intr-o singura zi, la ce ora si chiar un istoric, capacitatea bateriei pentru charger, poti primi notificari in momentul in care dispozitivul se descarca sau cand s-a incarcat.

Nu este neaparat ceva “must have”, dar consider aceste statistici destul de interesante. Iata despre ce este vorba, cum se conecteaza si ce anume iti arata aceasta aplicatie (link la final).

Pentru inceput, trebuie sa te asiguri ca ai activat conectivitatea Bluetooth pe telefon. Apoi, instalezi aplicatia, acorzi permisiunile cerute si tii apasat cateva secunde pe butonul cu pictograma “Bluetooth” de pe dispozitiv. LED-ul albastru va clipi pana cand conexiunea este realizata.

Advertisement

Aplicatia va detecta IQOS-ul si va trebui sa-l imperechezi cu telefonul. Destul de simplu, nimic complicat. Dupa ce ambele gadgeturi sunt imperecheate si sincronizate, pe telefon vei vedea cateva statistici.

Poti vedea in timp real de cate ori a fost incarcat dispozitivul cel mare (IQOS) si cat acumulator mai are.

  • De cate ori “ai aprins” un Heets, chiar ora si secunda.
  • Poti activa sau dezactiva ce notificari doresti sa primesti pe telefon.
  • Statistici pe zile/ore/saptamani/an.
  • Cati bani poti economisi in functie de cat vapezi, etc.
  • Aplicatia este gratuita si se descarca de AICI.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171