Acasă Stiri Android Si Noutati 3 console de gaming super ieftine, pret sub 30 USD

3 console de gaming super ieftine, pret sub 30 USD

11
nofollow

3 console de gaming super iefine, pret sub 30 USD si este vorba despre o oferta ce vine din partea celor de la tomtop.com. Am selectat numai 3 oferte, preturile sunt foarte mici. Pleaca de la 15.99 USD si ajung pana la 29.99 USD.

Nu trebuie sa va puneti insa sperante foarte mari, nu este vorba de console profi, nu au conexiuni HDMI si nici cine stie ce butoane, porturi sau facilitati.

In mod cert, sunt destinate celor ce apreciau acum multi ani astfel de jocuri. Avand in vedere preturile super mici, pretentiile sunt tot super mici. Cu toate astea modelele mai ieftine vin la pachet cu 500 de jocuri, cel de 29.99 USD vine cu 600 de jocuri.

Ca sa va faceti o idee despre ce este vorba:

Aceste jocuri sunt intergrate in memoria interna, nu pot fi sterse si nici nu pot fi adaugate altele. Toate 3 vin cu cate doua joystick-uri ce au conexiune prin cablu. Observati ca si aspectul acestor dispozitive a ramas acelasi cu toate ca sunt concepute recent.

Nu prea am ce scrie la descrierea acestor produse, atasez cate o poza, denumirea si link catre magazin. Cateva informatii suplimentare aflati direct din oferta.

NES Retro Mini TV

3 console de gaming super iefine, pret sub 30 usd

Acest produs (500 jocuri) costa 15.99USD, oferta este AICI.

NES Game Machine Mini TV

3 console de gaming super iefine, pret sub 30 usd

Acest produs (500 jocuri) costa 18.99USD, oferta este AICI.

Classic NES Game Machine Mini TV

3 console de gaming super iefine, pret sub 30 usd

Acest produs (600 jocuri) costa 29.99USD, oferta este AICI.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here