Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy AI vine în 2024 pe 100 milioane de telefoane

Published

on

Samsung, gigantul tehnologic sud-coreean, și-a propus un obiectiv ambițios pentru anul acesta: să facă tehnologia sa de Inteligență Artificială (IA) Galaxy disponibilă pe 100 de milioane de dispozitive mobile.

Conform lui TM Roh, Președintele și Șeful Diviziei de Experiență Mobilă (MX) la Samsung Electronics, compania este hotărâtă să revoluționeze experiența utilizatorilor prin intermediul Galaxy AI, în special cu lansarea seriei Galaxy S24.

Roh a subliniat importanța telefoanelor mobile ca principale puncte de acces pentru tehnologia IA, având în vedere utilizarea extinsă a smartphone-urilor în viața de zi cu zi.

Advertisement
Samsung Galaxy AI vine în 2024 pe 100 milioane de telefoane

Samsung Galaxy AI vine în 2024 pe 100 milioane de telefoane

Samsung a investit ani de zile în inovație pentru a optimiza inteligenta artificiala pentru telefoanele mobile și a colaborat cu liderii din industrie pentru a dezvolta Galaxy AI. Conform declarațiilor unui oficial important al Samsung, acest sistem  este menit să devină standardul global pentru inteligența artificială mobilă.

Seria Galaxy S24 include aplicații inovatoare bazate pe AI, cum ar fi traducerea în timp real a apelurilor și mesajelor vocale în anumite limbi, îmbunătățiri în editarea imaginilor, efecte de cameră adaptate pentru creatorii de conținut și sticlă Corning Gorilla Armor pentru o durabilitate sporită a ecranului.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des