Acasă Tutoriale telefon 2020 Ai contacte duplicate in telefon? Iata cum sa scapi de ele!

Ai contacte duplicate in telefon? Iata cum sa scapi de ele!

4

Ai contacte duplicate in telefon? Iata cum sa scapi de ele! Este un lucru destul de neplacut si cauzele pentru care apar astfel de contacte, pot fi multiple. Sa spunem ca ai in agenda (SIM) 100 de numere de telefon, iti schimbi telefonul si vrei sa te asiguri ca nu pierze aceste date.

Te apuci sa copiezi contactele si fara sa-ti dai seama, le copiezi direct in memoria telefonului si nu pe SIM. Apoi, vei avea contactele duplicate, o data pe SIM si inca o data in agenda telefonului. Acesta este numai un singur caz in care poate aparea o astfel de situatie.

Este un lucru destul de neplacut, se poate intampla chiar sa nu mai stii cine te suna si intr-un final, sa faci “varza” toata agenda telefonului.

Este destul de greu sa stai sa cauti contact cu contact, sa confrunti numele persoanei sau numarul de telefon. Iti poate lua destul de mult timp si sa nu uitam ca exista unele persoane care chair nu stiu unde anume sa caute.

Din acest motiv, am sa va prezint metoda cea mai usoara si cea mai comoda. Asa cum probabil ati ghicit, este vorba despre o simpla aplicatie.

Am folosit personal mai multe aplicatii de acest gen si cred ca cea mai bune este “Cleaner – Merge Duplicate Contacts

Dupa ce vei instala aplicatia, ai parte de un scurt tutorial. Mai exact, iti va spune ceea ce poate sa faca. Astfel, poti imbina contactele, poti face un backup (recomandat) si poti sterge contactele inutile.

Interfata aplicatiei arata fix cum vedeti in capturile de mai jos. Aveti detalii exacte legate de contacte, cam tot ceea ce trebuie sa stiti. din pacate, aplicatia nu este in limba romana, insa nu cred ca este o mare problema, sunt termeni destul de cunoscuti.

DESCARCA APLICATIA DE AICI

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here