Acasă Tutoriale telefon

Cost suplimentar la Digi Mobil, modalitatea de verificare

0

Daca ai impresia ca ai facut cost suplimentar in reteaua Digi Mobil, exista cateva modalitati prin care poti afla. Este oarecum greu sa depasesti limitele pe care ti le impune operatorul, unele foarte generoase, indiferent de abonamentul pe care-l ai. Teoretic, internetul este nelimitat.

Dar sunt momente in care poate ai platit parcarea cu telefonul mobil, ai fost plecat pe afara si ai activat serviciul de roaming, ai facut hotspot sau pur si simplu, crezi ca ai vorbit foarte mult in alte retele si exista posibilitatea sa ai cost suplimentar. Iata cum afli daca esti abonat la Digi Mobil.

Metoda 1, poate cea mai simpla si mai rapida.

Este suficient sa trimiti de pe telefonul tau un SMS la numarul 700. Digi ne spune ca putem trimite un SMS gol, adica nu trebuie sa scriem nimic. Dar sunt telefoane care nu te lasa sa trimiti un mesaj text gol, mobilul meu face parte din aceasta categorie. Rezolvarea este simpla, tastati un punct si gata. Aproape instant, vei primi un SMS ca cel de mai jos:

Metoda 2, apelam la *111#, apoi apsam tasta 1 (Contul meu) și tasta 5 sau 6 (Cost Control). Informatiile vor fi ca cele de mai sus. Aici, avem avantajul ca putem afla si alte date sau putem face alte setari.

Metoda 3. Implica sa aveti acces la un PC sau un laptop (nu neaparat, merge si de pe telefonul mobil). Intrati in browser, va logati in contul vostru pe site-ul digi.ro, accesati ramura “Serviciile mele”, selectati abonamentul pe care-l aveti, numarul de telefon si asa aveti acces la un raport mult mai detaliat:

Cost suplimentar la Digi Mobil

REVEDEȚI PREZENTAREA
Cost suplimentar la Digi Mobil
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
cost-suplimentar-la-digi-mobil-modalitatea-de-verificareDaca ai impresia ca ai facut cost suplimentar in reteaua Digi Mobil, exista cateva modalitati prin care poti afla. Este oarecum greu sa depasesti limitele pe care ti le impune operatorul, unele foarte generoase, indiferent de abonamentul pe care-l ai. Teoretic, internetul este nelimitat.Dar...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.