baterie

Samsung ofera un indiciu despre camera lui Galaxy S24 Ultra

Progresul tehnologic in domeniul camerelor de filmat se mentine constant, iar ISOCELL Zoom Anyplace se profileaza ca o solutie avansata in segmentul videografiei cu senzor de imagine de 200MP

Samsung ofera un indiciu despre camera lui Galaxy S24 Ultra

Produsul este construit in jurul unei tehnologii de urmarire bazate pe inteligenta artificiala, scopul fiind acela de a optimiza experienta utilizatorilor in timpul filmarilor.

ISOCELL Zoom Anyplace detine capacitatea de a detecta si urmari subiecte aflate in miscare rapida, minimizand astfel necesitatea utilizatorului de a se concentra manual pe subiect. Acest aspect contribuie la o filmare mai stabila si reduce miscarea nedorita a camerei.

Functionalitatea de inregistrare simultana a unui cadru complet si a unei zone marite, toate la o rezolutie de pana la 4K, este asigurata de ISOCELL Zoom Anyplace.

Aceasta caracteristica ofera utilizatorilor o paleta mai larga de optiuni creative in ceea ce priveste inregistrarea, insa este vital sa se tina cont de faptul ca performanta reala poate depinde si de puterea de procesare a telefonului pe care este instalat senzorul nou de 200MP, in acest caz presupunem ca ar fi vorba chiar despre Galaxy S24 Ultra.


Tehnologia Tetra²pixel permite selectarea si marirea unei anumite zone din cadru, mentinand in acelasi timp o rezolutie de 12.5MP. Acest lucru promite o calitate imbunatatita a imaginii si detalii mai clare. Cu toate acestea, evaluarea practica a acestei caracteristici este necesara pentru a confirma beneficiile reale in termeni de calitate a imaginii.

ISOCELL Zoom Anyplace ofera posibilitatea de a mari sau micsora imaginea in orice directie, fara a schimba unghiul de inregistrare al intregului cadru. Aceasta flexibilitate este un atu, insa nu este o caracteristica exclusiva pe piata actuala.

Cu un senzor de 200MP, ISOCELL Zoom Anyplace promite o captura detaliata in timpul inregistrarilor video. Este important de subliniat ca o rezolutie mai mare nu garanteaza intotdeauna o calitate superioara a imaginii, aceasta depinzand si de alti factori precum calitatea obiectivului si performanta in conditii de lumina slaba.

ISOCELL Zoom Anyplace reprezinta o optiune promitatoare in domeniul videografiei cu senzor de 200MP, oferind utilizatorilor o gama variata de functii pentru imbunatatirea experientei de filmare.

sursa