Connect with us

Craciunul a venit in iulie la eMag, bine ca nu este Black Friday – Si cu toate ca nu obisnuiesc pe acest site sa “perii” magazinele online si nici sa-l umplu cu linkuri de afiliere, am apreciat mereu eMag pentru strategia pe care o are.

Este primul magazin care a adus in Romania conceptul de Black Friday si, probabil ca unul dintre putinele care organizeaza mai bine acest festival al preturilor mici. Nu va multumi pe toata lumea, mai exista si acolo mici derapaje, dar este cu mult peste restul.

Trebuie sa apreciem ca nu au facut niciodata un Black Friday de vara, de toamna sau de primavara, asa ceva se mai poarta in Romania si cred ca magazinele acelea nu fac decat sa distruga acest concept.

Craciunul a venit in iulie la eMag, bine ca nu este Black Friday

Acum, in mijlocul verii, au venit cu o idee mai buna. Au adus Craciunul in prim-plan si au o campanie care se numeste “Christmas in July”. Ne spun ca sunt 3 zile de reduceri cum numei de Craciun vedem. Acum, este discutabil. Daca aveti vreun produs favorit sau unul pe care ati pus ochii mai de mult, puteti vedea cum a evoluat pretul si daca reducerile sunt bune sau reale.

christmas july

Am aruncat o privire asupra ofertelor la telefoanele mobile si pot spune ca nu am fost dat pe spate. Dar pana la urma, nu este Black Friday!. Nu imi place ca vad modele mai vechi pe prima pagina, adica S9 sau S10. Probabil ca le mai au in stoc si vor sa scape de ele. Sunt si telefoane cu preturi mai mici in comparatie cu perioada anterioara si cred ca este o buna ocazie ca cineva sa profite acum, mai ales daca era pe punctul de a face o achizitie noua.

Link de afiliat catre intreaga oferta. Dar nu este vorba numai despre telefoane mobile, campania aceasta aduce o multime de categorii si de produse, toate reunite intr-o sectiune dedicata.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!