Connect with us

Stiri despre telefoane

Pret Romania pentru castile Wireless Galaxy Buds Live

Published

on

Galaxy Buds Live sunt castile wireless prezentate impreuna cu Samsung Galaxy Note 20, dar si cu alte gadgeturi ale acestui producator. Deja pot fi comandate din Romania, preturile fiind unele nu chiar foarte accesibile.

In functie de magazin, costul unei perechi poate fi usor diferit. Oricum, la ora actuala (august 2020), ele sunt peste 800 lei. Mai precis, 849 la quickmobile.ro si 899 le emag.ro. Ambele magazine le au la precomanda, cu precizare ca in cazul celor de la Quickmobile, nu aflam cine este furnizorul (disponibil la furnizor).

Castile au un design nou si o paleta de culori la fel de noua (cosmic black, mystic bronze si mystic white), Samsung sustine ca au forma iconica, un design ergonomic si un driver optimizat pentru o experienta audio imbunatatita. Probabil ca asa este, dar sa nu uitam ca ele au pretul unui telefon mobil decent!

Advertisement

Sunt dotate cu tehnologie de anulare activa a zgomotului (ANC), reducerea zgomotului de fundal cu pana la 97% in cazul benzilor de frecvente joase, difuzoarele de 12mm cu sunet optimizat de catre cei de la AKG, inclusiv asigurarea unui sunet cu bass profund.

Cu ajutorul lui Bixby gata integrat, utilizatorul poate controla telefonul numai prin voce (ajustarea volumului, datele despre prognoza meteo, gestionarea apelurilor, etc). Castile  Galaxy Buds Live au trei microfoane incorporate si chiar un accelerometru, aplicatie dedicata, suport pentru incarcare si acumulatorul integrat le asigura o autonomie de pana la 6 ore de functionare.

Este interesant ca suportul se incarca inclusiv wireless, poate fi amplasat si peste un telefon mobil ce este capabil de reverse wireless charging.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171