Acasă Stiri Android Si Noutati Cu 10 GB RAM, el este OPPO Find X, confirmat de TENAA

Cu 10 GB RAM, el este OPPO Find X, confirmat de TENAA

1

Cu 10 GB RAM, el este OPPO Find X, confirmat de TENAA si asta inseamna ca nu mai este loc de interpretare sau de dubii, va exista o versiune a modelului Find X cu nu mai putin de 10GB RAM?

TENAA = un centru de certificare a echipamentelor de telecomunicatii in China.

Utili sau nu, ar fi mult de comentat pe seama acestui subiect, personal cred ca la ora actuala sistemul de operare Android nu are nevoie de 10GB RAM, pur si simplu nu exista aplicatii sau procese care sa consume atat.

Desigur, nu este rau ca apare si un astfel de telefon, probabil ca cei de la OPPO lanseaza acest model mai mult pentru reclama. Initial, OPPO Find X a fost lansat in iulie 2018, ca dotari are acum Snapdragon 845, 8GB RAM, display AMOLED de 6.4″ si camere motorizate. In luna octombrie, asteptam si un model al celor de la Asus care se presupune ca ar avea 10GB RAM, este vorba despre ROG Phone.

10 gb ram

Denumirea Oppo a fost înregistrata în China în 2001, lansarea acestui brand a avut loc in anul 2004. În iunie 2016, Oppo a devenit cel mai mare producator de smartphone-uri din China si tot in acel an, se plasa pe locul 4 la nivel mondial.

Se pare ca restul specificatiilor raman neschimbate, singura diferenta va fi data de memoria RAM. 8GB in prezent si in curand, 10GB. Probabil nici nu mai avea nevoie acest OPPO Find X de specificatii mai bune, pacat ca nu se vinde pe cai oficiale si in Romania.

10 gb ram

 • Display cu diagonala de 6.4″, aspect 19.5:9, rezolutie 2340 x 1080 pixeli, AMOLED, Corning Gorilla Glass 5
 • Dimesiuni- 156.7 x 74.3mm
 • Procesor de tip Snapdragon 845
 • 8GB memorie RAM (10GB RAM in curand)
 • 128 sau 256GB stocare interna
 • Sistem de operare Android 8.1 Oreo
 • Camere foto principale de 16 si 20MP (pop up) cu stabilizare optica a imaginii
 • Camera secundara de 25MP
 • Acumulator cu capacitatea de 3,400mAh, incarcare rapida de tip VOOC
 • Face ID cu tehnologie 3D, fara senzor de amprente

 

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

 1. Good effort makes everything great. Your blog is a good stage to get quality posts. Your writing structure is extremely delicate and straightforward. You never write your posts with befuddling articulations. I extremely awed with these highlights. I am continually alluding to your articles to enhance my aptitudes. I have to get good ability and knowledge, as I am a writer at https://buyessays.us/, Thank you for the accommodating posts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here