Inca o lansare noua, Cubot Cheetahphone! Iata cateva pareri – De data asta vorbim despre Cubot deoarece si ei au un telefon nou nout lansat, observ ca in ultima perioada producatorii din China lanseaza telefoane mobile cu Android pe banda rulanta, este adevarat si faptul ca de cele mai multe ori specificatiile sunt aproape identice, difera putin carcasa si mai “arunca” ceva extra in plus.

Acest telefon a fost anuntat de fapt in cadrul MWC 2016 ce s-a desfasurat in Barcelona, cei de la Cubot s-au asociat pentru asta cu Cheetah Mobile Inc, este interesant ca aceasta companie printre altele si cateva aplicatii de succes in Google Play, as aminti numai Clean Master.

Oricum, este bine ca fac si asa, CUBOT Cheetahphone este cel mai recent model de la Cubot, telefon care a primit si pret, el fiind la precomanda in cadrul unui magazin din China. Este totusi un smartphone performant, unul 4G si procesor OctaCore, Android Marshmallow dar si cu ceva pretentii. Spun asta deoarece pretul nu este chiar mic, exista modele asemanatoare si mai avantajoase insa sub alt brand.

CUBOT Cheetahphone Inca o lansare noua, CUBOT Cheetahphone! Iata cateva pareri si specificatii

CITESTE SI:  Anuntat oficial, Oukitel C12 Pro cu notch si pret mic

Si este logic ca pretentiile cresc daca avem parte de pret mai mare, specificatiile tehnice complete le vedeti in tabelul de mai jos:

[komper pid=155 category=1]

In pagina magazinului exista si o promotie, la anumite ore telefonul are un pret redus, acesta ajunge pana la 149.99 USD si mai este un mecanism acolo, daca dai share paginii lor ai posibilitatea de a castiga un telefon CUBOT Cheetahphone gratuit.

fff Inca o lansare noua, CUBOT Cheetahphone! Iata cateva pareri si specificatii

In rest, trebuie sa recunoastem ca arata bine si specificatiile sunt grozave, banda neagra din jurul ecranului revine in prim plan, macar acest aspect il putem trece cu vederea daca ne uitam la specificatiile tehnice, cel putin la ecranul cu rezolutie FullHD, cei 3 GB RAM si capacitatea de stocare ce este de 32GB. Oferta completa si pagina dedicata promotiei. In perioada 25-31 mai, pretul modelului CUBOT Cheetahphone va fi de 149.99 USD, pret valabil pentru primele 5 bucati (ora 18:00, ora Chinei) din promotia aferenta!

Inca o lansare noua, CUBOT Cheetahphone! Iata cateva pareri si specificatii

4 COMMENTS

  1. Domnul vladescu de fapt cheetah inseamna ghepard dar asta stiu doar cei care au macar peste 8 clase

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree