Stiri despre telefoane
Care este producatorul tau preferat de telefoane cu Android?
Care este producatorul tau preferat de telefoane cu Android? Toti avem preferinte, fie ca vorbim de muzica, telefoane, mancare, filme, masini, fete 😉 etc. Daca ar fi sa scriu aici despre toti producatorii de telefoane cu Android as umple o gramada de pagini si asta deoarece sunt pur si simplu o gramada, de la firmele cu traditie de acum si pana la producatorii din China!
Am sa fac un sondaj in cele ce urmeaza si am sa-l impart in 3 categorii, prima este cea dedicata marilor producatori, apoi categoria celor mai mici si la final puteti vota preferatul vostru in materie de telefoane chinezesti!
Nu voi include aici firmele ce se ocupa de rebrand deoarece este irelevant, ele nu produc nimic si asta stim bine cu totii. Din aceasta “oala” fac parte desigur cei de la Allview, Evolio, UTOK, E-Boda – asta in categoria celor din Romania, la nivel global mai vorbim de Vonivo, Wiko, Prestigio, FLY, Yezz si multi, multi altii!
Cand spun producatorii mari, ma refer la:
Samsung (fondata in 1938) LG (fosta GoldStar inca din 1947), HTC ( fondata in 1997), Motorola (fondata in 1925), Sony (fondata in 1946), Xiaomi (fondata in 2010) si Huawei (fondata in 1998)
[poll id=”8″]
Producatorii mijlocii cred ca sunt urmatorii:
Lenovo(fondata in 1984) OnePlus (fondata in 2013) Asus (fondata in 1989) Alcatel (fondata in 1872, compania mama) Meizu (fondata in 2003) Acer (fondata in 1976) ZTE fondata in 1985.
[poll id=”9″]
Din China, as introduce urmatoarele companii:
Ulefone, Cubot, Doogee, Coolpad, Oukitel, Leagoo, Bluboo, THL, VKWorld, UMI, Elephone, Infocus, Gionee, Vernee.
[poll id=”10″]
Am scris si altii deoarece observ ca acesti mici producatori din China sunt multi, mici si multi, exact asa cum sunt chinezii 😉 Am avut oarece probleme si la categoriile anterioare si asta deoarece am avut de ales in ce parte sa incadrez companii precum Asus si Lenovo. Am preferat sa-i pun in categoria celor mijlocii si cred ca am facut bine, am vrut sa pun si Nokia dar pentru moment nu cred ca are rost. Philips nu am pus deoarece stau rau de tot la capitolul telefoane si din cate stiu nu isi fabrica singuri modelele, am pus insa OnePlus.
Indiscutabil lupta se va da intre LG si Samsung in cadrul primei categorii, la celelalte nu ma bag si nu fac pronosticuri, este foarte greu de spus mai ales cand amintim de telefoanele chinezesti.
Desigur ca daca aveti pareri diferite si daca ati crede ca un anumit producator nu este inclus in categoria potrivita, ma puteti trage de urechi in rubrica de comantarii de mai jos.
PS: Eu am votat cu LG, Alcatel si Ulefone!
- Stiri despre telefoane2 luni ago
Cred ca Facebook isi bate joc. Am raportat o multime de reclame aiurea
- Aplicatii telefoane Android2 luni ago
Aplicația TelePaws telemedicină veterinară pentru cei ce au animale de companie
- Stiri despre telefoane2 luni ago
Netflix renunță la abonamentul fără reclame: cum stăm în Romania
- Aplicatii telefoane Android2 luni ago
Aplicația Blackmagic Camera: merită înstalată pe telefoanele Android
- Stiri despre telefoane2 luni ago
Redmi K70 Ultra: ce știm înainte de lansare
- Stiri despre telefoane2 luni ago
Analiză și context: Dacia Duster 3 scoate 3 stele la testul EuroNCAP: siguranța bună
- Jocuri pentru telefoane si tablete android2 luni ago
Cele mai bune jocuri video din România vor fi premiate la Romanian Game Awards 2024
Luci
mai 24, 2016 at 15:27
Ce sa vezi. Lider Xiomi ..
Luci
mai 24, 2016 at 15:30
Ce sa vezi. Lider Xioami ..
Dan Adrian
mai 24, 2016 at 15:41
No 1 S3
Cosmin
mai 24, 2016 at 15:48
Da, chiar interesant, in fata celor de la Samsung! clar lumea are parere buna legata de Xiaomi.
Andrei
mai 24, 2016 at 16:17
LG ASUS UMI am ales eu
Adrian
mai 24, 2016 at 16:18
Cam slabut la Motorola, nu prea sunt fani? 🙂
Klucian2222
mai 24, 2016 at 16:54
Eu votez cu Xiaomi. Dar unde ?
Klucian2222
mai 24, 2016 at 16:59
Am votat . nu am fost atent la prima categorie
Jakab Erno
mai 24, 2016 at 21:57
Am votat Huawei, Meizu, Umi
Roberto Dorin
august 6, 2016 at 18:45
⏩‼⏪• Cum sa pui Xiaomi în categoria Companiilor de top ( mari)–Cosmin– si Lenovo sa-l cataloghezi drept Companie medie/mijlocie-??- (…) e mai mare râsu’ ???? Păi doar în ultimii 5-6 ani,, Lenovo a cumparat divizia americanã de servere a IBM pe cand Xiaomi Ltd nici înfiintata poate nu era,, ne mai amintind că în anul 2014 Lenovo Ltd a achizitionat si Divizia mobilã a Motorola.!! Să pui Xiaomi în fata Lenovo (…) e ori o gresealã,, ori subiectivism.!!?•⏩‼⏪
Cosmin
august 6, 2016 at 21:28
Roberto, ma refer STRICT la telefoanele mobile produse de ei si nu la restul afacerilor…
Roberto Dorin
august 6, 2016 at 18:48
⏩‼⏪?• de votat,, votez SONY™ •~•firma/compania mea de °suflet°/preferată•?⏩‼⏪
Roberto Dorin
august 6, 2016 at 21:58
⏩‼⏪?• Pài,, STRICT la *smartphone-unuri* m-am referit si eu,, Cosmin,, pe lângă faptul că am văzut catalogată de tine,, Compania Lenovo ca o companie medie,,lucru,, cu virgulă, care nu sunt tocmai de acord.!! Sã sustinem că Xiaomi vinde mai bine sau că *device-urile* lor sunt mai performante decat cele Lenovo,, ar fi o aberatie,, pe româneste–ne-am fura căciula singuri??!! Ne mai amintind că,, per ansamblu,, cifra de afaceri si faima Lenovo Ltd,, depaseste cu mult Xiaomi la toate capitolele–fie a vorbim strict de telefoane,, fie ca facem referire la tot ceea ce produce electronic fiecare din ele–deci la total.!!Afirm asta pentru ca tot ai facut incadrarea în anasamblu ale Companiilor,, ba chiar la unele…ai pus si anul infiintarii lor.!! Personal cred, că se cuvenea inversarea celor doua in acel tabel al tau.!! Unul…dealtfel..destul de obiectiv,, cu exceptia mentionată.!!?•⏩‼⏪
Cosmin
august 6, 2016 at 22:02
Asta imi place, fiecare poate avea o parere proprie si eu respect parerile. Vezi tu, in articol mi-am spus parerea mea personala, asa cum tu ai facut-o in aceste comentarii si e bine ca aduci argumente. Oricum, se poate vorbi la infinit pe tema asta 🙂 Respect!
Roberto Dorin
august 6, 2016 at 23:47
⏩‼⏪?• Dacă e vorba de gusturi si preferinte, atunci, opiniile avem dreptul sã ni le exprimăm fiecare după cum si le are,, fie că sunt bine argumentate sau mai putin.!! In general, e bine sà nu discutăm gusturi si preferinte, ci, le putem respecta dar nu si impartasi sau fi de acord cu ele.!! Corect e să avem conversatii si dialoguri constructive,, chiar dacã unele sunt in contradictoriu.!!Contrele–acolo unde e cazul– sa fie bazate pe o minimã argumentatie.!! Asta cred cã dã progres si prestantã unei discutii.!! ??Respect??asemeni.!!⏩‼⏪