Cum Activezi si Dezactivezi Talkback pe Android
Serviciul Talkback a fost proiectat pentru pentru persoanele cu deficiente de vedere si se gaseste preinstalat pe multe dintre dispozitivele Android. Acest serviciu are rolul de a nara optiunile si ferestrele de pe cran la momentul respectiv, astfel incat cei cu probelme de vedere sa poata totusi sa foloseasca un dispozitiv cu Android.
Mai multi utilizatori au avut probleme dupa activarea din greseala a serviciului si nu au mai putut accesa telefonul pana cand n-au facut o resetare.

Ca sa activati sau sa dezactivati serviciul Talkback, trebuie sa accesati meniul SETARI, apoi sa derulati in jos pana la sectiunea ACCESIBILITATE. In acest meniu veti gasii mai multe optiuni care ajuta la utilizarea dispozitivului. Daca aveti serviciul Talkback preinstalat, acesta va aparea primul in lista. Ca sa il activati sau sa il dezactivati, comutati indicatorul aferent pe “ON”
a Cum Activezi si Dezactivezi Talkback pe Android
Atentie ! Odata activat acest serviciu, atingerile si derularile pe telefon nu vor mai functiona normal.
Ca sa derulati meniurile trebuie sa glisati cu doua degete in acelasi timp iar ca sa accesati un meniu, submeniu sau aplicatie drebuie sa folositi atingerea dubla, asemenea dublului click de la calculator.

CITESTE SI:  Ce are inauntru? Episodul 4, boxa Bluetooth

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord