baterie

Doua telefoane la pret de 1, Black Friday la Allview in 2018

Doua telefoane la pret de 1, Black Friday la Allview in 2018

Cum arata Black Friday la Allview in 2018? Cei de la Allview au in general un BF ok, am observat asta si in anii trecuti. Desi in general ofertele apar direct pe allview.ro, este posibil ca preturile scazute sa apara si AICI. Puteti intra pentru a vedea cum arata preturile acum si sa va faceti o idee legate de reduceri atunci cand va incepe campania.

Black Friday la Allview in 2018 are loc in perioada 16-25.11.2018 si stim deja ca anul acesta au adus in oferta multe produse ce nu fac parte din categoria telefoanelor mobile. Au si televizoare, sisteme de tip “Smart Home”, dispozitive de tip laptop/notebook, ceasuri inteligente, etc. Ei anunta reduceri de pana la 75%, avem parte si de un comunicat oficial.

Doua telefoane la pret de 1, Black Friday la Allview in 2018

Doua telefoane la preț de unul, televizoare LED cu ChromeCast și telefon CADOU, pachete smart și accesorii la jumatate de preț sunt doar cateva dintre propunerile tentante care vin în acest an de la Allview.”

“Black Friday la Allview in 2018Cumperi 1 primești 2
Câteva dintre cele mai râvnite modele smartphone de la Allview devin disponibile două la preț de unul, până în 25 noiembrie, în funcție de stocul disponibil. P9 Energy Lite, V2 Viper sau X4 Soul Mini intră din 16 noiembrie în oferta de Black Friday.

Black Friday la Allview in 2018LED TV cu Chromecast și telefon CADOU

Două pachete speciale deschid seria de oferte pentru televizoarele LED 4K de la Allview: LED TV 43”+Chromecast+X3 Soul Style la doar 1349 lei și LED TV 49”+Chromecast+X4 Soul Mini la doar 1699 lei. Pachetele special concepute transformă LED TV-urile în smart-uri și aduc un nou mod de interacțiune al utilizatorului cu televizorul, printr-un UI intuitiv. Utilizatorul va putea reda de pe telefon pe televizor ceea ce își dorește în materie de videoclipuri, emisiuni sau conținut preferat.

Black Friday la Allview in 2018 – Pachete smart și accesorii la jumătate de preț

Oglinzile inteligente cu Smarthome Controller, Health Monitor, Video call, Media player etc. pot fi achiziționate la prețuri reduse în perioada 16-25 noiembrie, iar utilizatorii care visau să își utilize locuința cu mai multe dispozitive inteligente au acum șansa de a cumpăra pachete smart la prețuri imbatabile.
Toate accesoriile Allview pot fi achiziționate, în aceeași perioadă, la jumătate de preț.”

Ofertele apar AICI sau AICI, puteti sa salvati produsele in cont pentru o comanda rapida.