Acasă Stiri Android Si Noutati Cum arata Black Friday in China, ofertele gearbest 2020

Cum arata Black Friday in China, ofertele gearbest 2020

2

Cum arata Black Friday in China, ofertele gearbest 2020 – Magazinul a inceput deja aceasta campanie si ne ofera o pagina dedicata cu tot felul de promotii si preturi pe care ei le considera reduse. Nu am mai urmarit cu foarte mare atentie ofertele lor si nu va pot spune cu exactitate daca cu adevarat sunt preturi mai mici.

Este interesanta si sectiunea cu produse care vin din depozitele din Europa, asta inseamna ca nu platim taxe si transportul este mai rapid. Nu am gasit aici oferte pentru telefoane mobile sau tablete, in schimb sunt tot felul de produse electronice sau diverse gadgeturi. Voi pune link la final si pentru aceasta sectiune.

Daca ne uitam la ofertele din China si vandute de acelasi magazin, lucrurile se schimba putin. Adica avem parte de preturi usor mai bune si de o oferta mai variata, inclusiv telefoane mobile, tablete, casti, trotinete, aspiratoare SMART, ceasuri inteligente, imprimante 3D, articole vestimentare, baterii externe si multe alte categorii de produse.

La telefoane, preturile sunt in medie cam cu 150 de lei mai mici in comparatie cu cele vandute la noi in tara. Ma uitam la Xiaomi Redmi Note 9 Pro 4G (6GB+128GB) si pe gearbest costa 220USD (900 lei) iar pe eMag, pretul ajunge cam 1099 lei. 

Poco X3 costa la ei 229USD, la noi este 1209 lei. Aici este o diferenta cam de 250 lei si ramane sa decideti voi daca merita pretul din China, asta in conditiile in care nu vom primi o garantie. Teoretic, garantia exista si acolo dar telefonul trebuie trimis in china si toata procedura poate dura si cateva luni de zile prin posta.

Aceste comparatii pot continua si asa cum spuneam anterior, diferente sunt, insa trebuie luati in calcul o serie de factori. Oferta completa a celor de la gearbest.com poate fi vazuta AICI, produsele vandute din depozitele din Europa (Germania, Franta, Belgia, Polonia, etc) au o pagina speciala ce poate fi accesata AICI.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here