Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatia Always on AMOLED, customizam ecranul telefonului

Published

on

Aplicatia Always on AMOLED, customizam ecranul telefonului – Este o aplicatie care are peste 1 milion de descarcari in Google Play si mai mult de 30.000 de recenzii. Media recenziilor este una mare, asta inseamna ca merita sa o instalam si sa vedem cam ce poate.

Eu am instalat-o pe un telefon cu display AMOLED si chiar isi face treaba destul de bine. Important si faptul ca nu are reclame in meniu si nici nu ne vom trezi cu acestea in interfata telefonului. Desi nu am testat-o pe un telefon IPS, merge instalata si pe un astfel de dispozitiv. Dar efectele nu vor fi aceleasi si bateria va avea de suferit.

Aplicatia Always on AMOLED

Telefoanele cu Display AMOLED au devenit din ce in ce mai ieftine si mai raspandite, cred ca multi utilizatori au deja un astfel de smartphone. Desigur, producatorii ofera direct in interfata de utilizator astfel de functii, dar aplcatia aceasta vine cu extra optiuni si chiar functioneaza.

Advertisement

Spre exemplu, poti seta si AOD (allways on display) pentru a vedea mereu cat este ora sau diverse notificari. Dar iti poate oferi si un efect de lumina pe marginile ecranului cand primesti un mesaj sau o notificare noua. Toate efectele si optiunile pot fi vazute in meniu, precizez ca numai o parte sunt gratuite si pentru o experianta mai buna, va trebui sa platim.

Versiunea PRO costa 9.49 RON, las mai jos si cateva capturi de ecran cu permisiunile pe care trebuie sa le acordam si cam ce gasim in meniu. Aplicatia in forma initiala poate fi descarcata de AICI si este gratuita.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
6 Comments

6 Comments

 1. Alin

  noiembrie 27, 2020 at 13:45

  Thanks!
  Chiar cautam zilele trecute pt ceva de genul dar nu stiam cum ii zice..

 2. Alin

  noiembrie 27, 2020 at 13:48

  Bineînțeles ca am instalat varianta pro de pe moddroid. Pare ok pana acum

  • Cosmin

   noiembrie 27, 2020 at 13:49

   Ce telefon ai?

   • Alin

    noiembrie 27, 2020 at 14:22

    Ti-am zis la un alt articol :Orange neva Jet adica Zte axon 10 pro 5 g rebranduit de Orange deci..AMOLED
    Merge excelent aplicatia modata de acolo si poate chiar o sa o platesc pt a beneficia de update-uri .

    • Cosmin

     noiembrie 27, 2020 at 14:24

     Am inteles 😉

     • Alin

      noiembrie 27, 2020 at 14:42

      Testeaz-o si de acolo 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des