Connect with us

Stiri despre telefoane

Spotawheel s-a lansat, platforma noua de anunturi vanzari mașini second-hand

Published

on

Spotawheel s-a lansat, platforma noua de anunturi vanzari mașini second-hand – aceasta platforma de anunturi urmareste sa inoveze piața auto second-hand din Romania si este deja prezenta in Grecia, Polonia și Germania. Deci, inca un site prin intermediul caruia putem cumpara sau vinde un autoturism SH, putem afirma ca este un concurent pentru OLX sau Autovit.

Interesant ca atunci cand intri pe acest site, vezi direct scris “Mașini second-hand cu 5 ani garanție și verificare în peste 200 de puncte”, un slogan menit sa te atraga si sa vrei sa descoperi mai mult, sa-ti dai seama ce anume vor sa spuna cu asta.

Se pare ca spre deosebire de concurenti, Spotawheel.ro verifica inainte anumite masini si asa pot sa-ti acorde garantie. Exista si o sectiune separata, una in care poti vedea numai anunturile ce se incadreaza in aceasta categorie, ei spun ca “noi o verificăm chiar înainte de a ți-o sugera! Vei avea un raport tehnic detaliat scris și dreptul de a o verifica oriunde vrei!”

Advertisement

Totul este transparent – nu avem nimic de ascuns! Condițiile necesare pentru a te bucura de noua ta mașină, cu garanția de cinci ani sunt: ​

Care-i treaba cu aceasta garantie de 5 ani de zile la o masina second hand?

  1. În timpul garanției de cinci ani, mașina va efectua operațiunile de service exclusiv în rețeaua oficială a mărcii sau în unități service autorizate. În orice alt caz, garanția de cinci ani expiră.
  2. Cumpărătorul mașinii trebuie să se asigure că toate operațiunile de întreținere sunt înregistrate în detaliu în cartea de service. De asemenea, va trebui să înregistreze în detaliu toate lucrările extraordinare de service care pot apărea în timpul garanției de cinci ani și să păstreze toate facturile și chitanțele care urmează să fie emise de dealer sau de service-ul autorizat.
  3. Cumpărătorul mașinii este obligat să respecte strict programele de întreținere (datele sugerate), așa cum recomandă producătorul, fie din punct de vedere calendaristic, fie al limitei de kilometri
  4. În timpul garanției, mașina trebuie să fie asigurată prin partenerii de asigurare al Spotawheel . Cumpărătorul autoturismului poate alege dintre multe opțiuni de asigurare și acoperire.

Si alte cateva amanunte pe care le-am primit impreuna cu un comunicat de presa semnat Spotawheel:

Advertisement

“Toate mașinile din flota Spotawheel trec prin verificări atente, nu au accidente în istoric sau probleme mecanice, și cel mai important, kilometrajul acestora este unul real. Astfel, cumpărătorii pot fi siguri de calitatea mașinilor de care sunt interesați și pot da uitării provocările din trecut și orice îndoieli cu privire la automobilul achiziționat.”

“Cu o politică de returnare în 14 zile, platforma le permite utilizatorilor să returneze mașina cumpărată, Spotawheel oferind posibilitatea de înlocuire gratuită a mașinii. Dacă totuși clienții vor să returneze mașina, fără a achiziționa una nouă, platforma asigură rambursarea 100% a costurilor.”

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des